"Kralj lososa" je najmlađi milijarder na svetu: Ima 24 godine, a njegov profil je pun golišavih fotografija (FOTO)

Istovremeno, Gustav Magnar je model koji ima 64.000 pratilaca na Instagramu

  • 0

Gustav Magnar Vice (24) je, prema magazinu "Forbs", najmlađi milijarder na svetu, sa pocenjenom imovinom od tri milijarde evra koju je nasledio od svog oca, osnivača norveške kompanije SalMar, jednog od najvećih snabdevača lososa.

On je, takođe, maneken i ima psa, koji surfuje sa njim.

U ovoj zemlji džekpot iznosi 654 miliona dolara: Dobitnik bira da li će uzeti sav novac odjednom ili na rate, ali postoji jedna caka

Vice poseduje gotovo polovinu SalMar ASA kompanije, jednog od najvećeg proizvođača ružičastog lososa. Otac mu je predao udeo u toj kompaniji 2013. godine, piše "Tajm".

 
 
 
View this post on Instagram
📸 New Digitals @thesceptic @teammodelsA post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Istovremeno, Gustav Magnar je model koji ima 64.000 pratilaca na Instagramu. Na fotografijama koje postavlja, vide se njegove tetovaže, a snimljene su na egzotičnim lokacijama, zajedno sa njegovim profesionalnim fotografijama.

Njegov pas se, takođe, redovno pojavljuje na fotografijama.

Prošle godine on je investirao u regionalnu društevnu mrežu Gobi, konkurentu Snepčetu i Kej Butler, koji pomože Erbnb domaćinima za održavanje prostora za iznajmljivanje.

 
 
 
View this post on Instagram
My purpose in life does not include a hankering to charm society. JDA post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

On nije zainteresovan za najviše pozicije u SalMaru jer, kako je izjavio za list "Dagbladet", ne možete samo da tražite da budete šef tako velike organizacije.

- Treba da odgovarate položaju. Ako postoje alternative, najbolji čovek ili žena moraju da dobiju posao. Toliko toga je u igri: vrednosti, poslovi, ključni faktori - rekao je Gustav Magnar.

 
 
 
View this post on Instagram
🎅🏾A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

On za sebe kaže da je običan mladić i priznaje da su njegovi roditelji zažalili jer su mu prepustili kontrolu nad SalMarom kada je imao samo 19 godina.

- Oni su uvereni da je trebalo bolje da razmisle. To je verovatno zbog toga što su me gurnuli pred reflektore javnosti. Bilo je to jako čudno u početku. Malo vas čini nervoznim ono što ljudi misle - dodao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
StardogA post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA