≫ 

Skandal u Beloj kući: Poziv na bojkot spota u kome se "Melanija skida gola i penje na predsednikov sto" (VIDEO)

Spot koji je objavljen u petak, dosad je pogledalo 8,5 miliona ljudi

  • 1

Nakon objavljivanja videa u kojem se žena nalik Melaniji Tramp skida i bludniči u Ovalnoj kancelariji, reagovali su saradnici prve dame i pozvali na bojkot uvredljivog spota.

Reper T.I. objavio je spot u kojem žena nalik Melaniji Tramp izvodi striptiz u Beloj kući. Odmah su se oglasili i saradnici prve dame i rekli da je "reper uvredio Melaniju Tramp".

Melanija je konačno priznala kome je bila upućena poruka "Baš me briga, a vas?" (VIDEO)

- Kako to može biti prihvatljivo? - napisala je njena portparolka Stefani Grišam na Tviteru i pozvala na bojkot repera i spota.

Međutim, spot, koji je objavljen u petak, dosad je pogledalo 8,5 miliona ljudi.

T.I. se u spotu pojavljuje kao pripadnik bezbednosti i posmatra kako Donald Tramp napušta Belu kuću helikopterom, a zatim se u Ovalnoj kancelariji nalazi sa ženom nalik Melaniji.

Ona je obučena samo u jakni s natpisom "I really don’t care, do u?" (Baš me briga, a tebe?) kakvu je Melanija nosila pre nekoliko meseci. Žena u spotu zatim skida jaknu i gola seda za radni sto predsednika za kojem je već T.I.  a onda zajedno razbijaju sve po Beloj kući.

VIDEO: Izlazeći iz aviona Melanija je nedavno otkrila previše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • C cc

    17. oktobar 2018 | 23:24

    Bravo Melani.Bravo za savremenog predsednika Trampa koji ne naseda provokacijama .Spot je potvrdio njihovu popularnost ,ničeg lošeg tu nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA