≫ 

Fotografisala se na terasi, ali nije videla da par iza nje ima vrelu akciju (FOTO) (VIDEO)

Slika je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama

  • 8

Fotografija mlade devojka koja pozira na terasi postala je hit na Tviteru, ali najviše zbog onoga što se dešavalo iza njenih leđa.

Naime, iza tinejdžerke koja je pozirala, kroz prozor se ocrtavaju obrisi para koji se prepustio strastima, što je, naravno, mnoge odmah zabavilo.

 

Fotografija je izazvala brojne reakcije, ali neki su mladića koji ju je podelio optužili za fotošop.

- Ok, ali svi ćemo ignorisati savijenu ogradu u fotošopu - jedan je od komentara.

 

No, neke korisnike Tvitera ta je objava naterala da podele još sličnih fotografija. Ovo je kako se čini postao novi bizarni trend, pa imamo priliku da vidimo sve više ovakvih fotografija ali i snimaka.

Među njima je i jedan snimak sa protesta, na kojem se takođe vidi kako par na terasi ima seks, dok ljudi demonstriraju na ulicama.

Jedna fotografija od pre tri godine je takođe bila pravi hit. Na njoj su prikazana dva muškarca koji gledaju utakmicu. Međutim, ako se bolje pogleda pored jednog muškarca kleči žena i oralno ga zadovoljava.

 

Tu je i slike iz crkve koja je privukla veliku pažnju. Košulja jednog gospodina koji je stigao na misu u Sinju povodom praznika Velike Gospe 2017. godine, zgrozila je vernike u crkvi, ali i izazvala smeh na društvenim mrežama.

Naime, ovaj se vernik na misi pojavio u košulji s prilično eksplicitnim sadržajem apliciranim na njoj. Na beloj košulji nalazio se znak BMW-a, a na njemu par koji ima seks i to u vrlo zanimljivoj pozi.

Jedna žena je fotografisala ormar u svojoj sobi koji je htela da proda. Međutim, zaboravila je da se ublizini nalazi ogledalo pa je greškom slikala i svoje gole grudi.

Foto: Twitter/Sophie Eke/@sophieeke https://twitter.com/sophieeke_

Jednom paru su svadbenu fotografiju pokvarile krave koje su imale seks u pozadini, pa su se neočekivano našle u centru pažnje.

Šta vi mislite o ovim fotografijama? Pišite nam u komentarima.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko cg primorje

    22. februar 2019 | 14:12

    Mala je bomba

  • Rico

    22. februar 2019 | 14:28

    Fotosopom je smanjila svoje kukove i zadnjicu, zato je tu ograda iskrivljena. A ovo dvoje sto se polivaju, sigurno nije fotosop. 😉

  • Наивко.

    22. februar 2019 | 16:10

    ЕВО, ЈА ЈОЈ ВЕРУЈЕМ, ДА НИЈЕ ВИДЕЛА ПАР У АКЦИЈИ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA