Policajci kao nagradu za dobro obavljen posao dobili - striptizetu (VIDEO)

Zbog nastupa profesionalke pokrenuta je istraga

  • 1

Na proslavi Ministarstva unutrašnjih poslova, pred policajcima, pojavila se, ni manje ni više nego striptizeta. Krivac je zbog erotskog plesa ekspresno kažnjen, prenosi bigpicture.ru. Video je snimljen u gradu Ulan Ude, u oblasti Burjatija, na istoku Sibira

Pored još nekih poklona koje su zaposleni, koji svakodnevno rizikuju svoje živote, dobili, našla se i striptizeta da seksi plesom ozari policajce, ali i policajke. Na videu se vidi da su zaposleni iznenađeni takvim poklonom. Dok  se neki prave da je ne vide, neke pripadnice nežnijeg pola se stidljivo smeškaju, a bilo je i onih koje su odmah podesile mobilne telefone na snimanje.

Devojka ulazi, preko čipkastog bodija odevena samo u crni sako. Za nju je, na delu gde je predviđeno da nastupi, ostavljena jedna stolica. I ona odmah kreće u akciju. Kroz vrata proviruje još zainteresovanih. Kada je devojka ustala sa stolice i završila na podu na sve četiri, to je izazvalo smeh u sali. Kao što je i svaka njena provokativna poza, propraćena smehom.

Neke je ovaj video zgrozio, a ima i onih koji ne vide ništa loše u tome, iako su u pitanju predstavnici zakona.

Zbog striptizetinog nastupa pokrenuta je istraga, identifikovani su ljudi koji su "prekršili disciplinu i standarde profesionalne etike", a viši istražitelj MUP Rusije za Ulan Ude je smenjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA