AMERIKANAC NAM SE RUGAO: Ispovest policajke sa snimka koji je zapalio Srbiju (VIDEO)

- Oni su nas razumeli, ali su izgleda imali neku drugu nameru jer su snimak na kom se vidi čitav naš razgovor objavili na internetu - poručila je Bojana Kalinić, službenica Policijske uprave u Subotici

  • 42

Bojana Kalinić, službenica Policijske uprave u Subotici i jedan od aktera video snimka koji je napravio Jael Osovski i zapalio internet, kaže da je njihova dužnost da se prema svim građanima i učesnicima u saobraćaju ophode isto jer je zakon jednak za sve.

NISI TI NIKAKAV AMERIKANAC, PONIŽAVAŠ SRBE U NJIHOVOJ ZEMLJI: Srpski Amer opleo po bradonji sa snimka! (VIDEO)

Evo kako prete Amerikancu koji je ismevao srpsku policiju! (FOTO) (VIDEO)

- Tako je bilo i sa američkim državljanima, kojima smo strpljivo objasnili kakav je prekršaj u pitanju i koja je zakonska procedura. Oni su nas razumeli, ali su izgleda imali neku drugu nameru jer su snimak na kom se vidi čitav naš razgovor objavili na internetu - rekla je ona za Novosti i dodala:

Šta to Amerikanac krije od policajca na 3.36 na ovom snimku? (VIDEO)

Printskrin: Youtube/ywossows Printskrin: Youtube/ywossows

OGLASIO SE AMERIKANAC KOJI JE ISMEVAO SRPSKU POLICIJU: Da li ćete mu oprostiti posle ovog što nam je rekao? (FOTO) (VIDEO)

- Nailazimo na svakakve situacije na putu, ali ovako nešto još nam se nije dogodilo. Radimo svoj posao što je moguće bolje i publicitet ovog tipa nam nije potreban.

Evo kako bi se proveo Amerikanac da je ismevao američkog policajca! (VIDEO)

AMERIKANAC JURIO 150 NA SAT! Ministar Stefanović reagovao na video koji je digao Srbiju na noge (VIDEO)

Bojana, koja uniformu nosi od 2008. godine, i njen kolega su 31. maja prilikom radarske kontrole na auto-putu E-75 nedaleko od graničnog prelaza Horgoš, zbog prekoračenja brzine zaustavili vozilo stranih registarskih tablica kojim je upravljao Jael Osovski.

Printskrin: Youtube/ywossows Printskrin: Youtube/ywossows

PA TI POSLE PROVOCIRAJ SRBE: Ovaj komentar za bahatog Amerikanca je pobedio! (FOTO) (VIDEO)

POKIDAĆETE SE OD SMEHA: Evo kako srpski policajac naplaćuje Amerikancu kaznu, dok Nemac prevodi (VIDEO)

Na deonici gde je ograničenje brzine 120 kilometara na čas, on je vozio 150, za šta postoji jasna kazna u iznosu od 5.000 dinara, ili upola manje ukoliko se plati na licu mesta.

Pogledajte šta je Amerikanac koji je digao Balkan na noge napisao ispod majice sa srpskim grbom! (FOTO) (VIDEO)

- Ustvari, u samom događaju nije bilo ničeg spornog. Kolega mi se obratio za pomoć zbog nesporazuma koji je ispao zbog adrese i plaćanja, a ja sam objasnila strancu proceduru koja sledi, što smatram krajnje korektnim postupkom.

Postupak policajke u čitavom ovom slučaju možete videti od 17:30 na snimku:

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FEX

    5. jun 2015 | 12:39

    Dosta bre o ovoj američkoj džukeli

  • Ljuba

    5. jun 2015 | 11:37

    Bahatost zapadnjaka koji ovu gostoljubivu zemlju i njene ljude ponizavaju. U njihovoj demokratskoj drzavi za ovo bi zaradili batine kaznu i mardelj a ovde se bahato ponasaju. Neka ide odavde. Bradonja posle svega nisi dobrodosao ovde. Izigrao si nase gostoprimstvo.

  • Miki

    5. jun 2015 | 13:18

    Dosta vise sto nasi policajci ne znaju neki drugi jezik. Otidjite u Francusku, Nemacku, Holandiju i mnoge druge pa ce te videti hoce li progovoriti drugi jezik osim svog. Pogotovu Francuzi. Sto stalno omalovazavamo sto dolazi od nas. Ako vam ne odgovara idite trazite bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA