PAO SAM S NEBA I NIJE MI NIŠTA: Neverovatna ispovest pilota koji je preživeo eksploziju svemirskog broda!

Letelica se raspadala kilometrima iznad kalifornijske pustinje Mojave, a pilot Piter je u tim dramatičnim trenucima uspeo da ostane pribran i aktivira dovod kiseonika

  • 0

Pilot Piter Sibold preživeo je pad aviona koji se desio jer je njegov kolega, kopilot Majkl Alsburi, prerano otključao kočioni sistem, što je dovelo do raspada letelice. Nažalost, Majkl je preminuo.

NE MORAŠ DA IMAŠ RUKE DA SE GRLIŠ: Ova pretužna fotografija osvojila je internet (FOTO) (VIDEO)

Ova letelica se u slobodnom padu bukvalno raspadala, ali je pilot Piter uspeo da, uz teške povrede, ostane pri svesti i aktivira dovod kiseonika.

Spejs Šip Tu je u vlasništvu Virdžin Galaktika, a iz kompanije kažu da je pilot imao više nego čudesnu i ludu sreću da preživi.

Ona se raspadala kilometrima iznad kalifornijske pustinje Mojave, a pilot Piter je u tim dramatičnim trenucima uspeo da ostane pribran i aktivira dovod kiseonika. Sledeće čega se seća je da se njegov padobran otvara i da se budi. Tek nakon što je pao u pustinju, postao je svestan svojih povreda.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Kako se navodi, istraga ove nesreće koja se dogodila u oktobru prošle godine, je zaključena, a utvrđeno je da je Majkl kriv za pad letelice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA