Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Predsednički izbori u Srbiji još nisu raspisani, ali su kladionice usijane zbog ponuda i kvota na koje pršte uplate.

Kviz "Slagalica" priprema spektakl: Kada budete čuli takmičare, oduševićete se! Omiljeni kviz "Slagalica" u martu, eventualno aprilu snima Super ciklus u kome će se takmičiti svi pobednici prethodnih serijala. Kviz sa najdužim stažom na Blakanu – Slagalica, kako Telegraf.rs saznaje, sprema specijalno izdanje. 

Više o tome pročitajte OVDE. 

Komisija za davanje u zakup, otuđenje i pribavljanje nepokretnosti u javnoj svojini opštine i Opštinsko veće Bački Petrovac, raspisali su oglas za prodaju nepokretnosti iz svojine te opštine. Prodaja treba da se obavi putem licitacije 14. marta u 10 sati u velikoj sali zgrade opštine Bački Petrovac.

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp poslao je pismo čestitke kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju povodom godišnjice jdnostrano proglašene nezavisnosti. Kako je navedeno u saopštenju objavljenom danas na sajtu kosovskog predsednika, Tramp je naveo da se partnerstvo između SAD i Kosova oslanja na zajedničkim vrednostima i interesima.

Sve o tome pročitajte OVDE.

Imamo ajfon, a nemamo za zubara: Jače reči od ovih danas nećete čuti.

 

Zvezda je toliko demolirala lidera KLS da je to čak i tužno: Prednost od 55 poena razlike u jednom momentu jasno je stavila do znanja da će Crvena zvezda biti drugi polufinalista Kupa Radivoja Koraća. Sa lakoćom je ekipa Dejana Radonjića savladala lidera KLS, Vršac 99:47 (30:7, 27:10, 24:15, 18:15).

Sve o tome pročitajte OVDE. 

Momčila Bajagića Bajagu retko možete i samog videti u javnosti, a pojavljivanje u društvu supruge tek je prava retkost. Momčilo i Emilija u braku su od 1989. godine, a pre toga sedam godina živeli su zajedno. Ljubav koja traje 35 godina počela je upoznavanjem u autobusu, kako je Bajaga i sam priznao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA