≫ 

Otac upao u kuću i zatekao svog prijatelja kako siluje njegovu ćerku (1)! Brutalno ga je kaznio istog trena

Sreća u nesreći je bila da je majka devojčice zaboravila nešto, te su se roditelji vratili u kuću i tamo su zatekli čudnu situaciju

  • 17

Džejson Njulun (26) iz Misurija optužen je za sodomiju i seksualno zlostavljanje jednogodišnje devojčice koju je čuvao.

 

Konobarica godinama silovala dečaka (11): Ostala je u drugom stanju i rodila mu dete (FOTO)

 

Užasan zločin desio se dok je Džejson čuvao bebu svojih prijatelja, dok su oni otišli do prodavnice. Međutim, čin nije uspeo da sprovede do kraja.

 

Sreća u nesreći je bila da je majka devojčice zaboravila nešto, te su se roditelji vratili u kuću i tamo su zatekli čudnu situaciju. Njulun više nije bio na kauču, gde su ga ostavili samo nekoliko minuta pre toga, a vrata od dečije sobe su bila otvorena.

 

Kada je majka ušla u sobu, videla je Njuluna kako fotografiše bebino međunožje, ujedno dodirujući bebine genitalije, a potom i samozadovoljavajući sebe. Besni otac bebe dohvatio je obližnju komodu i razbio je o prijatelja pedofila, a potom nastavio da ga tuče.

 

Majka je tada pozvala policiju i komšiju, da njen muž ne bi ubio Njuluna.

 

Kada su ga naknadno pitali zašto je uradio to svojim prijateljima, monstrum je ponavljao da ne zna i da se nada da će zbog svog nedela ispaštati, prenosi Dejli mejl.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA