Za svakog po nešto: Počela tradicionalna manifestacija, Voždovačke letnje večeri (VIDEO)

Ulaz je slobodan i besplatan

  • 0

Prvog dana otvaranja „Voždovačkih letnjih večeri“ u „Šumicama“, i mlado i staro moglo je da uživa u ovoj manifestaciji koja će trajati do kraja avgusta.

Voždovačke letnje večeri u Šumicama

Sa početkom u 18.30 sati, a na veliko zadovoljstvo mališana, dva naša poznata dečija voditelja i zabavljača Minja Subota i Peđolino, pesmama, šalama i igrom otvorili su tradicionalnu manifestaciju. Deca koja su se okupila u velikom broju, aktivno su učestvovala i veselo pratila zanimljivi program, a za to vreme roditelji, bake i deke pljeskali su i igrali zajedno sa svojim mališanima uz poznate note pesama Išli smo u Afriku, Razbole se lisica, Deca su ukras sveta...

Program su, pored brojnih posetilaca, pratili i predstavnici Gradske opštine Voždovac, koja je podržala ovu manifestaciju.

Foto: Gradska opština Voždovac Foto: Gradska opština Voždovac

Kako su rekli iz ove gradske opštine, petkom, subotom i nedeljom mališani će moći da uživaju u predstavama, muzičkim koncertima i filmovima, a odrasli u koncertima popularne muzike i starogradskih pesama.

Foto: Gradska opština Voždovac Foto: Gradska opština Voždovac

Subota je rezervisana za tinejdžersku populaciju i gostovanja raznih di džejeva, kao i za reviju mladih talenata. Nedeljom će na večernjoj sceni biti organizovane poetske večeri i popularna predavanja eminentnih stručnjaka.

Foto: Gradska opština Voždovac Foto: Gradska opština Voždovac

Ulaz je slobodan i besplatan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA