NEIZVESNO PRISUSTVO VUČIĆA: Sutra sednica Glavnog odbora SNS o predsedničkom kandidatu

Glavni odbor Srpske napredne stranke sutra bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji

  • 47

Srpska napredna stranka sutra bi, na sednici Glavnog odbora, trebalo da donese odluku o jednoglasnom predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije. Kako RTS saznaje od članova Predsedništva, neizvesno je da li će se Vučić sutra uopšte pojaviti na sednici Glavnog odbora SNS-a. U izjavi za Telegraf, Vladimir Đukanović, narodni poslanik i član Predsedništva SNS rekao je da nema takva saznanja.

Kandidatura Nikolića je besmislena i samo može da našteti državi: Đukanović za Telegraf

Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića

Glavni odbor Srpske napredne stranke sutra bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Predsedništvo Srpske napredne stranke prethodno je jedoglasno predložilo aktuelnog premijera za predsedničkog kandidata, a Glavni odbor treba da potvrdi tu odluku.

Jedan od zaključaka Predsedništva, održanog pre dva dana, bio je da Vučić treba da nastavi razgovore sa aktuelnim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

U međuvremenu, prema informacijama koje još nisu zvanično potvrđene, Nikolić je odlučio da se kandiduje za novi mandat na mestu predsednika Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ognjen

    16. februar 2017 | 12:06

    Cekamo petak da čujemo ko će zvanično biti kandidat SNS-a. Po meni je Vučić zaslužio to. Mada svako ima pravo na svoje mišljenje i da isto iznese u javnost.

  • Ivka

    16. februar 2017 | 12:06

    Otac direktno minirao sina!

  • Bojana

    16. februar 2017 | 11:36

    Pokušaj da se razjedine glasači, ali to je nemoguće!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA