≫ 

Vučić uputio pismo saučešća predsedniku Portugala: Srbija je spremna da pomogne!

- Još jednom nas priroda podseća da nismo dovoljno jaki da se odupremo njenoj sili, ali nas to ne sprečava da udružimo snage i pomognemo jedni drugima - navodi se u telegramu predsednika Republike Srbije

  • 99

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Republike Portugalije Marselu Rebelu de Sozi povodom požara koji je, prema poslednjim informacijama, odneo 62 života.

Stravičan požar u Portugaliji, poginulo najmanje 62 osobe: Ljudi su goreli u svojim automobilima!

"S tugom smo primili vest o nastradalima i povređenima u velikom šumskom požaru u centralnom delu Portugalije, koji je izazvao i veliku materijalnu štetu.

Još jednom nas priroda podseća da nismo dovoljno jaki da se odupremo njenoj sili, ali nas to ne sprečava da udružimo snage i pomognemo jedni drugima", navodi se u telegramu.

Srbija je spremna, da u okviru svojih mogućnosti, ponudi pomoć i podršku u otklanjanju posledica ove velike prirodne katastrofe koja je pogodila Portugal, kaže Vučić.

- Molim vas da porodicama poginulih prenesete izraze dubokog saosećanja, a povređenima želje za uspešan oporavak - kaže se u pismu predsednika Vučića, navodi se u saopštenju Službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristina

    18. jun 2017 | 15:39

    Niko ne može protiv Božije volje ali udruženim snagama se lakše prebrodi svaka kriza i bezbednost bude veća!

  • Tijana

    18. jun 2017 | 16:31

    Gubici su veliki... Saucesce porodicama.

  • MIMI

    18. jun 2017 | 17:25

    IZ DANA U DAN POKAZUJE OGROMNU SOLIDARNOST SA SVIM SVETSKIM ZVANICNICIMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA