≫ 

Ovo su deca najpoznatijih kriminalaca i narko-bosova čije su bahanalije još opasnije od roditeljskih (FOTO)

Zbog luksuza na koji su navikli od malih nogu, deca kriminalaca su sigurni da je kriminal aktivnost koja se isplati

  • 7

Neki ljudi su, zahvaljujući kriminalu, stekli ogromnu imovinu, a njihova deca spremno su prihvatila uživanje u takvom životnom stilu i predstavljaju pravi dokaz da "iver ne pada daleko od klade".

 

PAKLENI DETALJI IZ ŽIVOTA NAJOZLOGLAŠENIJEG KRIMINALCA U SRBIJI: Izrešetali ga sa devet metaka, a on je preživeo!

 

Neka deca su nastavila put svojih roditelja i preuzela ideologiju, pa se hvale zlatnim pištoljima, tigrovima kao kućnim ljubimcima i ubistvima.

 

Svaki lopov, narkodiler ili mafijaš koji je odabrao mračnu stranu kao svoj životni poziv misli da je kriminal aktivnost koja se isplati. Njihova deca zato nemaju problem sa time da uživaju u luksuzu koji je stečen kriminalnim radnjama, piše express.hr.

 

1. Ivan Guzman

 

Poznat je po objavljivanju fotografija gomile novca, hrpe ključeva luksuznih automobila, egzotičnih životinja i pozlaćenog oružja i naravno nebrojenih razgolićenih žena sa silikonima. Na društvenim mrežama često se hvali i dolascima, odlascima i begovima iz zatvora svog ozloglašenog oca Hoakina "El Čapo" Guzmana. Nakon poslednjeg hapšenja na Tvitteru je pretio meksičkoj vladi uz reči "Ne znate šta ste napravili i nevolje u koju ste se uvalili".

 

2. Afredo Guzman

 

Nešto mlađi i nezreliji Ivanov brat takođe obožava da se hvali preko društvenih mreža, a ne nedostaje mu ni bahatosti ni love. Drugima se na svojim profilima obraća sa rečima "Ovde me možete pronaći, vi obični smrtnici" izdižući se iznad drugih, a ni on nije imun na ljubav prema oružju i luksuznim automobilima, koje voli da spaja. I on je reagovao na hapšenje svog oca pretnjama "Mogu biti svetac ako se ponašate pošteno prema meni, no u svakom drugom slučaju sam otrov. Vlada će uskoro zapamtiti Guzmane".

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

3. Serafin Zambada

 

Baš kao što je El Čapo oformio blisko partnerstvo s Ismailom "El Majom" Zambadom, Sinaloa kartel i sinovi dvojice narkobosova su takođe oformili prijateljstvo. Tako su i Ivan i Alfredo bliski sa Serafinom Zambadom, najverovatnijim naslednikom carstva i kartela njegovog oca. Poput Guzmana, nije ga sramota da pokaže svoje bogatstvo u obliku automobila, oružja i drugih igrački, a za razliku od njih on čak ni ne seče svoje lice niti ga zamagljuje na inkriminišućim fotografijama. To mu se obilo u glavu kad ga je uhvatila američka DEA nakon prolaska granice iz Sonore u Arizonu.

 

4. Vinsente Zambada Niebla

 

Još jedan sin "El Majo"-a, uslužni Vinsente koji je uhapšen zbog rasturanja droge pa je izručen SAD 2010. godine, na sudu se branio kako ne bi trebalo da bude u zatvoru jer je bio spreman da cinkari. Ne samo da je tvrdio kako ga štiti dogovor o imunitetu između Meksika i SAD-a zbog informacija koje je Sinaloa kartel dao o drugim, konkurentskim bandama, već su njegovi advokati tvrdili da ne može biti zakonski gonjen u SAD-u zbog svoje uloge DEA- inog doušnika, čak iako je prokrijumčario milijarde u kokainu i heroinu u SAD.

 

Foto: Instagram/Melissa Plancarte

Foto: Instagram/Melissa Plancarte

 

5. Melisa Plankarte

 

Pop pevačica u usponu, kako sama sebe naziva, Melisa je pravi primer narcisa. Svoj put do muzičke slave pokušava da ostvari na poprilično bizaran način, povezujući svoje ime sa zločinačkom organizacijom svog oca. Enrike Plankarte bio je jedan od najtraženijih Meksikanaca od strane policije i Interpola kao i vođa kartela Vitezovi templari  pre nego je ubijen u obračunu 2014. Svoju podršku organizovanom kriminalu rado pokazuje, pa makar i haljinom sa motivom vitezova templara.

 

6. Fransin Lukas Sinkler

 

Za devojku čiji je otac osakatio celu četvrt Njujorka kao diler kokaina i heroina, Fransin je uživala u poprilično naivnom i idealnom detinjstvu. Kao trogodišnjakinja je imala Fendi krzneni kaput, 10 hiljada dolara vredan set vozova za igru Fao Švarc, a njene plišane igračke su bile punjene gotovinom. Njen je otac Frank Lukas bio kralj droge u Harlemu, a njoj je rekao kako se bavi "prodajom bombona". S tri godine je svedočila njegovom hapšenju, a u javnost je izašla 2007. pre izlaska filma Američki gangster s Denzelom Vašingtonom koji opisuje život njenog oca, navodeći da je to sve jedna velika laž.

 

Foto: Twitter

Foto: Twitter

 

7. Sebastian Marokuin

 

Najozloglašeniji kralj droge svih vremena svakako je bio i ostao Pablo Eskobar, a njegov sin tvrdi kako je imao sasvim normalan odnos sa svojim ocem uprkos činjenici da je odrastao okružen neverovatnim bogatstvom s jedne strane, i nasiljem s druge. No, detinjstvo mu i nije bilo tako normalno - sa sopstvenim zoološkim vrtom u kojem su bile i egzotične životinje poput slonova, a tokom popodnevnog odmora mogao je videti oca kako maše pištoljem ispred zaposlenih kojima je pretio da će ih ubiti ili pak kako uzima drogu. Inače rođen kao Huan Pablo Eskobar tajno je živeo u Buenos Ajresu pod novim imenom - Sebastian Marokuin. Prvih 17 godina života u anonimnosti praktično se oporavljao od života s ocem Pablom Eskobarom. Danas ima 39 godina i nije mu lako da pomiri dve stvari: ljubav prema ocu, ali i mržnju zbog onoga što je napravio.

 

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA