11 najboljih snimaka: Minuti koji su vas naterali da se smejete ili razmišljate satima (VIDEO)

Iako je bila loša u mnogim stvarima, 2016. godina je i godina kreativnosti i otkrića

  • 0

Prošla 2016. godina je definitivno bila prepuna događaja. Odlasci filmskih i muzičkih legendi, politička previranja, i još mnogo stvari koje ćemo pamtiti su je obeležile. Ipak, iako je bila loša u mnogim stvarima, 2016. godina je i godina kreativnosti i otkrića.

ZBOG NJIH SMO PLAKALI OD SMEHA: Ovo su najpopularniji snimci na YouTube-u u 2016. godini (VIDEO)

 Od hiljada dobrih video-snimaka teško je izabrati one koji su obeležili ovu godinu na Vimeo-uOvo su najbolji video-snimci u 2016. godini:

1. "Kada smo bili vitezi"

Kako da izrazite svoja osećanja prema nekome koga volite, ako znate da postoji i najmanja šansa da je to poslednja prilika koju imate? Ovo je realno pitanje za sve nas, ali za BASE skakače rizik je mnogo veći. Ipak, veći rizik od smrti nekada može da rezultira većom, neočekivanom ljubavlju.

Ovo je istinita priča o nevinoj ljubavi između dva prijatelja suočena sa rizikom i tragedijom.

2.  Kratki animirani film "MANOMAN"

Glen je jedva čovek. U očajničkom pokušaju da poradi na svojoj muškosti on se upušta u terapiju primalnog vriska, ali čak i kada je okružen ljudima koji vrište ne može da pusti glas. Kada ga jedan od drugova gurne dovoljno daleko, Glen uspeva nešto da ispusti iz sebe - minijaturnu verziju samog sebe koja čini šta god on želi, bez obzira na posledice.

 

3.  Kratki dokumentarni film "4.1 milja"

Kapetan obalske straže na grčkom ostrvu odjedanput je okružen hiljadama sirijskih izbeglica koje se dave, a njegov zadatak je da ih spase.

 

4. Kratki animirani film "Hvala ti što igraš"

Kada je programer Rajan Grin saznao da njegov sin Džoel ima rak, on i njegova žena su počeli da snimaju ovo emotivno putovanje u formi neobično lepe i poetične video igrice. "Hvala ti što igraš" prati Rajana i njegovu porodicu na dvogodišnjem putovanju kroz proces "Taj zmaj, kancer", koja je napredovala od katarzične vežbe do ozbiljnog umetničkog dela. Ocenjena kao "neverovatno lična" "Hvala ti što igraš" je testament ljudskog duha i sposobnosti umetnosti i tehnologije da dokumentuju iskustvo stvarnosti u modernom dobu.

Thank You for Playing from FilmBuff on Vimeo.

 

5. "HIPERREALNOST"

Provokativna, kaleidoskopska nova verzija budućnosti, gde se pojavljuje fizička i virtualna realnost, u gradu prezasićenom medijima.

 

6. Najbolji trejler za film "Always Shine"

Dve prijateljice, koje su obe glumice, odlaze za vikend na "dobro zasluženi odmor". Jednom kada ostaju same dve žene pritisnute ljubomorom koju su potiskivale od ranije počinju da gube osećaj ne samo u vezi njihovog odnosa, već i sopstvenih identiteta.

Always Shine from Oscilloscope Laboratories on Vimeo.

 

Ovo su ljudi najviše tražili na Google-u u 2016. godini, a jedna stvar je posebno UZNEMIRUJUĆA (VIDEO)

 

7.  Najbolja reklama

AICP nagrade slave globalnu kreativnost unutar komercijalne produkcije. Nagrađena reklama oslikava na inovativan način prirodu komercijalne industrije. Njigov cilj bio je da prikažu sponzore AICP-a kao igrajuće avatare. Pokret, animacija, dinamičke simulacione kombinacije učinile su je ikoničkom.

 

8.  "Kina: Putovanje skijaša"

Čad Sajers i Forest Kots zalaze u duboku i bogatu prošlost i neizvesnu budućnost dve respektivne kineske ski kulture. Dok se jedna brzo širi, druga je na ivici nestanka.

 

9. Muzički spot

Toro i Moi (Toro Y Moi) prezentuje ceo koncertni album sniman uživo ispod geoloških čuda poznatih kao Trona Pinakles (Trona Pinnacles). Režiser Hari Izraelson u snimanje filma ubacio je proces u kome se oprema, svetla i ekipa sa snimanja sve vreme vide na snimku. Film odaje počast rok filmovima iz prošlosti.

Toro Y Moi: Live From Trona from Primary Colors on Vimeo.

 

10.  "Sok od breskve i cigarete"

Piće i pušenje, to je ono što Tehno Stajps zaista voli da radi i da se bije, naravno. Ali nije u formi. Bolestan je i to veoma. Njegova bolest učinila ga je senkom prošlog sebe. Njegov otac izdao je dve instrukcije: 1. Navedite Tehna da prestane da pije da bi mogao da dobije transplataciju jetre 2. Dovedite ga kući u Vankuver

Pear Cider and Cigarettes from Robert Valley on Vimeo.

 

11. Vice Versa

Tom Vališ i ekipa iz "Good Company" snimili su film "Vice Versa" o skijanju i svemu zabavnom što ono donosi. Upustimo se u ovu avanturu zajedno sa ekipom sa snimanja.

Vice Versa from The Orchard on Vimeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA