≫ 

Leteći objekti snimljeni kako lebde iznad granice. A onda je snimak misterizono nestao (VIDEO)

Film koji traje 14 minuta prikazuje grupu od sedam ili osam osvetljenih objekata koji "igraju" iznad granice kontrolnog garnizona u Tihuani u Meksiku

  • 7

Na internetu su osvanuli jezivi snimci pokazuju NLO-a koji lebde iznad granice SAD-a sa Meksikom, ali su ti snimci ubrzo misteriozno nestali.

Cela istina o zidu zbog kog Tramp ratuje sa Meksikancima: Evo koliko košta, šta se švercuje i koliko ljudi pogine dok prelazi u SAD (FOTO) (VIDEO)

Tramp preti predsedniku Meksika: Otkazaću sastanak ako ne platite zid

Film koji traje 14 minuta prikazuje grupu od sedam ili osam osvetljenih objekata koji "igraju" iznad granice kontrolnog garnizona u Tihuani u Meksiku.

Prizor je bio toliko neobičan da su graničari napustili svoja radna mesta da bi gledali kako neidentifikovane letelice osvetljavaju nebo.

Klip prikazuje kola koja usporavaju i potom staju i trube dok vozači i putnici posmatraju nebo iznad njih, prenosi dailymail.co.uk.

Snimak je postavljen na Instagramu gde je pregledan više od 30.000 puta i dobio 200 komentara. Video je dva puta postavljan i dva puta skidan sa Interneta.

Tajler iz monitoring grupe Sekjurtima je izjavio da se možda na snimku nekome nije dopala velika crvena zastava i da nas to navodi da smo na tragu nečega.

Printskrin/Youtube/Top News Printskrin/Youtube/Top News

- U početku su nasumični, ali se posle četvorica svrstavaju u pravougaonu poziciju, tako da ne može biti reči o balonima. Šta god da je, čak je privuklo i pažnju granične patrole.

Granica izneđu SAD-a i Meksika je česta tema od nedavno kada je predsednik Tramp obećao da će izgraditi zid između dve države na pola. Uveo je porez poslanicima od 20 odsto kako bi mogao da finansira zid koji izaziva brojne kontroverze.

Meksički predsednik Enrike Penja Nieto je u više navrata rekao da njegova zemlja neće da plaća zid na granici i ove nedelje je otkazao sastanak sa Trampom o toj temi.

(telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zule

    29. januar 2017 | 15:48

    Vjerujem da negdje ima zivota, daleko od nas. Vjerujem da su ovo dronovi.

  • NIGHTRAIN

    29. januar 2017 | 19:28

    Americka vojska salje dronove ili slicnu tehniku.samo narod plase invazijom vanzemaljaca.da su dosli do zemlje vec bi se pokazali.zemlja je carstvo bozje.

  • amerika

    30. januar 2017 | 00:58

    To je novi vid prenosenja droge iz meksika u ameriku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA