Na Novom Zelandu picu nazvali po Trampu, a najukusniji deo je potpuno neočekivan (FOTO) (VIDEO)

Specijalan barbikju roštiljski sos po sredini predstavlja zid...

  • 2

Jedna picerija na Novom Zelandu nudi picu nazvanu po američkom predsedniku Donaldu Trampu, koja je podeljena na dva jednaka dela - jedan predstavlja SAD, a drugi Meksiko, dok se u sredini nalazi "zid" koji Tramp planira da izgradi između dve zemlje.

Snouden poklon Trampu: Moskva izručuje zviždača SAD, Putin želi da se dodvori američkom predsedniku?

Vlasnik picerije Logan Bek rekao je da je "zid" napravljen od posebnog sosa i da je to najukusniji deo pice.

- Nova pica u ponudi. Pola amerikana pola meksikana. Specijalan barbikju roštiljski sos po sredini predstavlja zid. Mislim da je red da je nazovemo Tramp - piše u ponudi pice.

Nakon što su Tampovi protivnici pokušali da, kako tvrdi, "potkupe" članove Senata da ne glasaju za imenovanje Betsi Devos za ministarsku obrazovanja, izgleda da bi pica mogla da postane "simbol otpora" Donaldu Trampu.

Američki potpredsednik Majk Pens presudio je u Senatu kada je dao svoj glas "za", čime je potvrđena nominacija Devosove za ministra za obrazovanje.

Sekretar za državnu bezbednost SAD Džon Keli izjavio je nedavno da se nada da će zid duž južne granice SAD sa Meksikom biti završen u roku od dve godine.

Član administracije američkog predsednika Donalda Trampa, koji je tokom predizborne kampanje najavljivao izgradnju zida prema Meksiku, dodao je i da smatra da će finansiranje za ovaj masivni projekat Kongres odobriti "relativno brzo", piše RTS.

Pogledajte kako se pravi pica bez glutena:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA