Živeo je kao beskućnik pa je upoznao prelepu plavušu: Zajedno putuju i otkrivaju kako zaraditi 12.000 dolara za samo jednu fotku (FOTO)

U svom blogu "Do You Travel" oni otkrivaju da je za najbolju fotografiju potreban dobar tajming

  • 3

Džek Moris (26) i njegova devojka Loren Bulen (24) upoznali su se u martu 2016. godine dok su oboje putovali na Fidži, a do danas su od svojih putovanja napravili pravi biznis.

Da li je ovo najlepši par na svetu? Njihove fotografije ostaviće vas bez daha! (FOTO) (VIDEO)

Od tada oni putuju po svetu, a vremenom su postali svetski poznati turistički blogeri, koji su za samo godinu dana obišli 45 zemalja.

Објава коју дели LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) дана

Džek, koji je inače iz Mančestera i njegova devojka Australijanka, iako su isprva putovali zabave radi, ovaj mladi par sada po samo jednoj fotografiji zarađuje više nego što možete da zamislite.

U svom blogu "Do You Travel" oni otkrivaju da je za najbolju fotografiju potreban dobar tajming.

- Većinu najboljih fotografija napravili smo nakon izlaska sunca, maltene u zoru, jer tada na najlepšim mestima skoro da i nema turista dok se kasnije tokom celog dana na istim tim mestima nemože uživati od količine ljudi - kaže Džek.

Објава коју дели LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) дана

On dodaje da izbegava Instagram filtere za fotografije, već da ih samo provlači kroz jednostavnu korekturu boja i bistrine, te je svestan da zbog toga možda sve fotografije izgledaju slično, kaže on za Dejli mejl.

Објава коју дели LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) дана

Ovaj bivši perač tepiha, koji je maltene živeo kao beskućnik dok se sa Loren nije preselio na Bali 2016. godine kaže da im je najbolja reklama usmena reč korisnika Pinteresta i Instagrama.

- Pokušavamo da balansiramo između stvaranja doma na Baliju, putovanja iz zabave i putovanja radi posla. Ideja nam je da posetimo bar jednu novu zemlju svakog meseca, turistički, a o destinacijama odlučujemo u poslednjem momentu - kaže on.

On i Loren (aka Gypsea_Lust) sve fotografije prave sami, a fotografije na kojima su zajedno, nastaju pomoću tajmera na telefonu.

Објава коју дели LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) дана

Zbog milionskih pratilaca na Instagramu, ovaj mladi par odlično zarađuje. Kosmopolitan je nedavno pisao da Loren neće da objavi sponzorisanu fotografiju bez 3.000 dolara, a za samostalnu fotografiju Džek je najviše plaćen 9.000 dolara a Loren 7.500 dolara. Zato ovaj par i daje savete drugim korisnicima društvenih mreža kako zaraditi 12.000 dolara na samo jednoj slici.

- Jednom sam uradio reklamu za jednu marku telefona, odleteo na destinaciju i fotografisao. jedino što sam trebao da uradim je da postavim pet fotografija na Instagramu i zaradio sam za to 35.000 dolara - otkrio je Džek.

Loren je sa druge strane za samo devet meseci veze sa Džekom zaradila pola miliona dolara i 700.000 pratilaca na Instagramu.

Објава коју дели LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) дана

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA