Vera i njen muž su bili u braku 70 godina, a onda su umrli zajedno za četiri minuta

Rođaci kažu da je Verino zdravlje počelo da se pogoršava nakon što njen suprug više nije bio sposoban da je prepozna tokom poseta

  • 2

Bračni par koji je proveo u braku preko 70 godina umro je u razmaku od samo četiri minuta. Heroj Drugog svetskog rata Vilf Rasel (93) preminuo je u domu za stare 29. marta oko 6:50 ujutru. Neverovatno, ali njegova žena Vera (91) koja je od njega bila udaljena oko 4,8 km umrla je istog jutra oko 6:54.

 

Sandra i Igor su uvek bili zajedno, dok ih smrt nije rastavila: Preminuli na isti dan nakon 50 godina braka

 

Vilf se borio u Italiji i Severnoj Africi tokom Drugog svetskog rata, a u dom za stare je smešten nakon što mu je prošle godine ustanovljena demencija.

 

Rođaci kažu da je Verino zdravlje počelo da se pogoršava nakon što njen suprug više nije bio sposoban da je prepozna tokom poseta.

 

Ona je primljena u bolnicu ovog januara, a preminula je ne znajući da je njen muž umro par trenutaka ranije, prenosi Telegraph.co.uk.

 

Bili su zaljubljeni još od detinjstva kada su imali samo 16 i 18 godina, a venčali su se posle rata 5. septembra 1945. godine.

 

Unuka Stefani (44) kaže da je njenom dedi dijagnostikovana demencija pre godinu dana i da je morao da bude smešten u dom gde su brinuli o njemu.

 

- Moja baka je skoro otišla da ga vidi, ali on je nije prepoznao, pa je njeno stanje krenulo da se pogoršava. Mislim da je čekala da ode. Srce joj je bilo slomljeno - rekla je ona.

 

Njihove fotografije pogledajte OVDE.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA