Tajno je snimio seks sa devojkom, objavio video, a onda ga je stigla velika kazna

Par je bio u vezi tri godine sve dok ona nije otkrila da njen dečko snima njihove seksualne odnose

  • 3

Ako ste ikad pomislili da bi bilo zabavno na društvenim mrežama objaviti golišave slike vašeg bivšeg partnera ili čak seks snimak, nakon što ovo pročitate slično vam neće pasti na pamet.

Đuskali su u klubu, a onda ga je ona zaskočila i skinula mu pantalone. Počela je žestoki oralni seks pred svima i tu nije kraj! (VIDEO)

Naime, 22-godišnji mladić iz Česterfilda u Mičigenu upravo se na taj način odlučio osvetiti devojci. Objavio je na Fejsbuku snimak seksualnog odnosa sa svojom bivšom 23-godišnjom devojkom, a sada joj, po nalogu sudije, mora isplatiti 600.000 dolara odštete i uništiti snimak.

Ako pokuša ponovo podeliti u javnost video, mogao bi završiti u zatvoru.

- Ovaj video mogao bi je pratiti do kraja njenog života - zaključio je sudija, nakon što je devojka podigla tužbu protiv bivšeg dečka.

Par je bio u vezi tri i po godine, sve dok ona nije na njegovom kompjuteru otkrila tajno snimljen video njihovog seksa. Pokušala je obrisati snimak, ali je dečko sprečio u tome. Raskinula je s njim, ali joj se on osvetio samo dan kasnije i objavio je snimakč.

Advokat devojke rekao je da će odštetu naplatiti na sve moguće načine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA