≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Ušao je u ovu sasvim običnu radnju i izašao iz nje sa 447 miliona dolara u džepu (FOTO)

Mnogi je nazivaju najsrećnijim mestom u Americi...

  • 0

Dobro jutro! Srećni dobitnik osvojio je 447 miliona dolara u američkoj lutriji "Pauerbol", što je deseti najveći dobitak u istoriji igara na sreću u SAD. 

 

Ovih šest brojeva vrede 400 miliona: Zlatni loto listić ulazi u istoriju (VIDEO)

 

Dobitna kombinacija vredna preko 400 miliona dolara glasi 20-26-32-38-58 i tiket je uplaćen u Kaliforniji, navodi agencija AP.

 

Na fotografijama je prikazana radnja u Kaliforniji u kojoj se prodaje alkohol i delikatesi (Marietta Liquors & Deli), u kojoj je dobitni tiket prodat. Mnogi je nazivaju najsrećnijim mestom u Americi.

 

Portparol američke lutrije Rendi Miler rekao je da će biti potrebno vreme da se utvrdi tačan identitet dobitnika i da li je tiket u redu.

 

Foto:Tanjug/AP

Foto:Tanjug/AP

 

Nagradna igra "Pauerbol" igra se u 44 države, među kojima su američka savezna država Vašington, Puerto Riko i Britanska Devičanska Ostrva.

 

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

 

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA