Grof i grofica vampira izvode vratolomije u krevetu: Seku se i piju jedno drugom krv tokom seksa, kažu da su poze tako jače (FOTO) (VIDEO)

Kažu da su se osetili po mirisu krvi...

  • 13
Foto: Profimedia/Barcroft Media Foto: Profimedia/Barcroft Media

Fetiš model Lea (20) i čitač tarot karata Tim (31) iz Ostina u Teksasu upoznali su se na vampirskom festivalu i njihova strastvena mračna konekcija koja se odmah desila, uskoro je postala veza ispijanja krvi.

Najperverzniji ekoseksualni snimci: Ližu drveće, trpaju zemlju na sebe i u sebe, a orgazmi su im nerealni i nenormalni (VIDEO)

Oni sebe nazivaju grofom i groficom od Van Dorna i prema sopstvenom priznanju obožavaju vratolomije u krevetu, koje se najčešće zasnivaju na ispijanju krvi jednog i drugog, u najrazličitijim pozama i načinima "jer je to senzacija mnogo bolja i jača od seksa", kažu oni.

Lea i Tim redovno jedno drugo seku žiletom i istaču svoju krv u pehare odakle je piju, dok u intimnijim trenucima sisaju jedno drugom posečene ruke.

- Kada pijem Leinu krv osećaj je bolji od seksa jer osećam u krvi tu živu energiju života, esenciju ljudskog bića koja ulazi u mene kroz krv. Leu tada upoznajem na jedan sasvim drugačiiji način, koji se nikada ne može ostvariti rečima - objašnjava Tim svoje viđenje njihovog seksualnog odnosa.

PIJEM KRV SVOG DEČKA, OSEĆAJ JE KAO DA IMAŠ SEKS: Ispovest žene koja je živi vampir i nije izašla na sunce 20 godina (FOTO)

- Ja zapravo više volim da pijem krv, nego da imam seks. Kada pijem esenciju ljudskog života to je za mene osećaj bolji od svakog seksa - potvrdila je Lea.

Kako su objasnili za Dejli mejl, oni redovno upražnjavaju i seks tokom kojeg se takođe seku i piju krv, jer tokom seksa krv brže cirkuliše.

- Ja sam jako bleda i ne podnosim sunce baš najbolje tako da sam u sebi osećala da sam vampir. Čim sam videla Tima znala sam da je on moj muškarac i odmah smo se osetili - priča Lea.

Vrlo retko prihvataju druge partnere, ali kada se to i desi, uvek moraju videti dokumentaciju da je krv nezaražena kako bi bili sigurni, budući da se i sami redovno kontrolišu.

Kako bi što više ličili na vampire čak su i trajno ugradili dugačke očnjake, a napravili su i sopstvene oltare i sobu za "rituale" a i svoju buduću svadba planiraju u istoj tematici.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA