≫ 

Pitbul Hulk je 22 puta veći od svog novog brata: Može da slomi ljudsku ruku kao čačkalicu, a kažu da je najbolja dadilja (FOTO) (VIDEO)

Kada su njegovi vlasnici dobili bebu, Hulk je doživeo neverovatnu transformaciju

  • 54

Najveći pitbul na svetu je bebisiter, zove se Hulk i ima 83 kilograma.

ZA DOBRO JUTRO: Pronašli su Petra koji je bio potpuno prekriven katranom i jedva se kretao. Od žive statue postao je najlepši pas (FOTO)

Ovaj džinovski pas toliko je jak da može da slomi čovečju ruku kao čačkalicu. Međutim, kada su njegovi vlasnici dobili bebu, Hulk je doživeo neverovatnu transformaciju - postao je nežan i brižljiv stariji brat.

Foto: Profimedia/Barcroft Media Foto: Profimedia/Barcroft Media

Na snimku koji su napravili Hulkovi vlasnici, ili možda bolje reći porodica, može se videti do koje mere je veliki pas umiljat i na koji način brine o bebi Džeksonu, pridošlici u porodici, od kojeg je veći skoro 22 puta.

Kada je sa Džeksonom, Hulk je nežni džin, mirno sedi sa strane i čuva bebu, ili je liže i mazi, a kada beba spava niko im ne može prići, jer tada je njihovo zajedničko vreme za odmor.

Pogledajte kako ova predivna ljubav životinje i čoveka izgleda:

Šta vi mislite o odluci ove porodice da pitbula i bebu postave u takav bliski odnos i da li biste vi mogli da uradite tako nešto? Ostavite nam odgovore u komentarima

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ajme meni

    16. jun 2017 | 19:53

    Iskreno ja ne verujem nikom,da bi decu ostavljala nekom,a me pogotovu ovakvoj grdosiji od psa...to je sekunda ko razume shvatice...ako ne razume lupace crveno...

  • dragan

    16. jun 2017 | 22:40

    Vlim zivotinje uvek me pogode clanci o maltretiranju jadnih zivotinja Ali ovo je totalni absurd ovolika kerina da BALAVI dete sedi na fotelji dise u tu jadnu decu to je strasno... Roditelji bi pod hitno trebali kod psihijatra

  • Pedja

    16. jun 2017 | 18:14

    Higijenski,nema sta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA