≫ 

Komšija ga tužio jer su njegove mačke pojele zlatne ribice. Sada je osuđen za šikaniranje!

- Kriv je. Morao je da drži mačke na takav način da ne pobegnu s njegove parcele. A u periodu na koji se odnosi optužnica, bežale su više puta i prelazile na parcelu komšija, samo zato što vlasnik nije preduzeo nikakve mere da ih spreči -obrazložila je presudu sudija

  • 4

Sud u Vroclavu na jugu Poljske osudio je danas jednog Poljaka za šikaniranje komšije, jer su njegove dve mačke lovile zlatne ribice u komšijinom baštenskom jezercetu, a i tu baštu su rado koristile kao WC, da ne uprljaju svoju.

 

Ova firma je našla način da radnike oslobodi stresa - dali su im ljubimce i učinili čudo! Čak im je direktor obećao i bonus (VIDEO)

 

Susedski spor prerastao je u svađu pre godinu dana kada vlasnik maca-krivolovaca nije hteo da obeća da će pripaziti na njih i tražio je dokaze da su to sve radile baš njegove dve, pored tolikih mačaka i vlasničkih i uličnih u Vroclavu. Komšija je tada počeo da zove policiju zbog mačijih upada.

 

Pošto ni policijske patrole nisu uspele da ubede Patrika Halačkjeviča da je on odgovoran za zlodela svojih maca, gradska policija je po službenoj dužnosti predala stvar sudu.

 

- Kriv je. Morao je da drži mačke na takav način da ne pobegnu s njegove parcele. A u periodu na koji se odnosi optužnica, bežale su više puta i prelazile na parcelu komšija, samo zato što vlasnik nije preduzeo nikakve mere da ih spreči -obrazložila je presudu sudija Aurelija Krajči-Kozlovska.

 

Budući da u pitanju nije društveno opasan prestup, Halačkjevič je kažnjen samo ukorom, a mora i da plati sudske troškove.

 

Vlasnik maca nije uspeo sa svojim linijom odbrane da to možda i nisu bile njegove mačke, a poljskoj televiziji TVN24 je nezadovoljan presudom danas kazao da će se žaliti jer sada svi vlasnici mačaka koje nisu zatvorene po kućama moraju da strepe da će se naći pred sudom.

 

- Gradska policija imaće pune ruke posla. Ništa neće pomoći. Samo ograde. Svako će morati da izgradi bedeme, plotove visoke po nekoliko metara - kazao je osuđeni vlasnik maca.

 

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Belfagor

    23. jun 2017 | 08:25

    Svašta pa nije mačka pas da je držiš vezanu. Ko ima mačku zna da je ona sam svoj gazda i nikog ne sluša. Ovo se odnosi na mačke koje ne žive u stanu nego se slobodno kreću po dvorištu. Kako da joj objasniš dokle sme da ide i šta ne sme da radi?

  • Шах мат

    23. jun 2017 | 10:01

    Нек узме пса да му брани рибице. Или нек убаци пиране у базен, па нек приђе мачка

  • Jeca

    25. jun 2017 | 18:03

    Pa mace su lovci, samo su radile ono sto im je prirodno. Macke su zakon!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA