Dečko joj je gurnuo seks igračku u anus jer se previše "napalio": Nije mogla da je izvadi, a onda je problem postao još DUBLJI! (FOTO)

Devojka je pokušala sama da izvadi seks igračku ali kada nije uspela, dečko joj je predložio da ga ostavi, jer će sama izaći napolje

  • 10
Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Mlada devojka je morala da ide na operaciju nakon što joj se seks igračka zaglavila u anusu. Emili Džordžija (20) iz Zapadnog Saseksa je imala seks sa svojim partnerom, a neimenovani mladić je preterao sa guranjem seks igračke u anus do te tačke da više nije mogao da je izvadi.

Ostrvo u Evropi poznato kao RAZVRAT: Gledao sam parove kako imaju seks na ulici i ljude koji su svakodnevno umirali (FOTO) (VIDEO)

Devojka je pokušala sama da izvadi seks igračku ali kada nije uspela, dečko joj je predložio da ga ostavi, jer će sama izaći napolje. Potom joj je rekao da mora rano ujutru da ustane za posao, pa je otišao.

Zabrinuti prijatelj ju je odveo u bolnicu, a lekari su upozorili Emili da je postojala opasnost po njena creva zbog oštrih ivica igračke.

Na rendgenskom snimku se jasno videlo u kolikoj je opasnosti Emili bila, prenosi Miror.

- Imali smo nevaljalu noć prošlog marta, a onda smo odlučili da koristimo igračku koju ranije smo upotrebljavali. Mislim da se on previše uzbudio pa je igračku gurnuo dublje nego što je trebalo. Počela sam da paničim i rekla sam mu da moram da idem u bolnicu, a on je rekao da radi rano ujutru i odmah je otišao. Moja cimerka mi prvo nije verovala, a onda je i ona postala zabrinuta - rekla je ova devojka.

Odmah su otišle u bolnicu, a Emili je svoj problem napisala na cedulji koju je predala ženi na recepciji.

- Nisam htela naglas da pričam o tome, pa sam tražila olovku i papir. Sestra na recepciji mi je rekla da se to dešava često i rekla mi je da je čula i gore stvari - rekla je ona.

Istakla je da je bila jako uplašena i da je prvo mislila da će doktori moći ručno da izvade igračku. Tek kada je videla rendgenski snimak shvatila je da to neće ići tako lako.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

29. marta Emili je imala jednosatnu operaciju, koja je uključivala postavljanje kamera u nju da bi igračku izvukli napolje.

- Kada sam se probudila nisam htela da gledam u svoj stomak. Nisam želela da znam šta su morali da rade da bi seks igračku izvukli napolje. Pošto je sve bilo kako treba sa mojim stomakom shvatila sam da su uspeli da je izvade na drugi način - rekla je ona.

Odmah je puštena da ide kući. Emili sada želi da podigne svest kod ljudi i da ih podstakne da traže medicinsku pomoć ako se nađu u takvoj situaciji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Novica

    28. jun 2017 | 17:28

    Deluje mi da je koristio pogresnu velicinu igracke za damu ovakvih gabarita. Ako rese sledeci put da "zacine" ljubavni zivot, neka uzmu hidraulicnu dizalicu ili malu plinsku bocu:)

  • Ma da bre...

    28. jun 2017 | 15:41

    Lujko, ne da traze medicinsku pomoc ako im se to desi, nego normalnog partnera, a ne psiho bolesnike, koje zabole uvo za posledice

  • Marijana

    28. jun 2017 | 17:18

    Imam isti ovakav, i sve ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA