Luksuznom revijom u Metropolu zatvoren Fashion Week (FOTO)

35. izdanje Perwoll Fashion Week-a je zatvoreno revijom multibrend radnje XYZ koja svim klijentima nudi preko 40 svetskih modnih brendova, vrhunsku uslugu i mnoge pogodnosti. Revija je održana u novootvorenom Hotelu Metropol

  • 0

Prolećno izdanje Beogradske nedelje mode je završeno ekskluzivnom revijom multzibrend butika XYZ  za sezonu proleće-leto 2014. godine. Revija je održana u predvorju novootvorenog Hotela Metropol.

Na luksuznoj večeri koju je organizovala modna agencija Klik uz saradnju sa Hotelom Metropol, prikazane su kreacije sa potpisom svetski slavnih brendova kao što su: Burberry, Boss, Armani, Michael Kors, Just Cavalli, Pinko, Salvatore Feragammo, UGG, Ralph Lauren, Jimmy Choo...

Ženske kreacije su doživele eksploziju boja i printova, od retro do jarkih, čak fluo tonova. Dominantan muški trend ove sezone će biti odevni komadi veoma smelih boja, posebno kada je reč o pantalonama i sakoima, neobični printovi na košuljama, kao i sve ono što bismo mogli da nazovemo hipsterskim biznih izgledom.

Svi prisutni su dobili na poklon vaučer sa 20 odsto popusta za kupovinu u multibrend buticima XYZ. Pre početka večeri, dame su mogle da učestvuju u nagradnoj igri koja je uključivala vredne poklon-vaučere za putovanja, pa čak i vredne modne aksesoare.

XYZ Premium Fashion Store je maloprodajni koncept pristupačnog luksuza koji donosi dizajnersku modu i trendove svetskih metropola u našu zemlju. Pruža više od 40 priznatih svetskih brendova uz moderan dizajn, velike izloge te udobne i prostrane kabine. Jedinstveno iskustvo kupovine upotpunjeno je sa mogućnošću dostave odeće na kućnu adresu nakon kupovine, biranjem odeće uz savete ličnog stiliste i članstvo u XYZ klubu sa nizom dodatnih pogodnosti.

Stoga, možemo da zaključimo da je spojem luksuzne kolekcije svetskih brendova i ekskluzivnog prostora Hotela Metropol, još jednom prilikom, priređeno hedonističko iskustvo svim pasioniranim zaljubljenicima u modu.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA