Imate 3 dana za oporavak, evo kako da ih najbolje iskoristite! (FOTO)

Mirisne kupke, bazeni s termalnom vodom, kade za masažu, saune i ručne masaže okrepiće vaš duh i vaše telo, a njihov blagotvorni uticaj na organizam trajaće još dugo nakon povratka kući. Dozvolite portalu Megabon da vam olakša izbor i povede vas na nezaboravan velnes vikend u vašem najdražem društvu

  • 2

Zamislite dan u kojem se potpuno opustite, posvetite se sebi i dozvolite da stres i napetost jednostavno ispare. Baš to vam sa svojom bogatom ponudom smeštaja u banjama po izvrsnim cenama nudi portal Megabon.eu, kako u domaćim banjama tako i banjama izvan granica Srbije.

Dišite punim plućima, napravite pauzu u svakodnevnoj rutini i konačno sebi priuštite velnes bajku koju tako dugo želite!

Rezervisati nekoliko dana samo za sebe? Zvuči dobro!

Odvojiti dan za sebe i prepustiti se raskošnom uživanju je nekad jako potrebno, a zahvaljujući Megabonu je to sada i veoma jednostavno. Mirisne kupke, bazeni sa termalnom vodom, kade za masažu, saune i ručne masaže okrepiće vaš duh i vaše telo, a njihov blagotvorni uticaj na organizam trajaće još dugo nakon povratka kući. Dozvolite portalu Megabon da vam olakša izbor i povede vas na nezaboravan velnes vikend u vašem najdražem društvu!

Provedite svoje dragocene slobodne trenutke čineći nešto za sebe u odlično opremljenim spa i velnes centrima hotela visoke kategorije. U Megabon ponudi možete rezervisati smeštaj u banjama unutar Srbije, među kojima izdvajamo izvrsni hotel Aqua panon u Kanjiži, gde možete sebi priuštiti dvodnevni boravak sa doručkom i uključenim tretmanima za samo 7.998 dinara za dve osobe.

Oni koji žele svoj spa odmor da udruže sa putovanjem mogu da se odluče za boravak u susednjoj Mađarskoj, u odličnom hotelu Colosseum u Morahalomu, koji nudi dva noćenja sa polupansionom i neograničenim uživanjem u sauni, džakuziju, bazenima i ostalim tretmanima za samo 20.747 dinara.

Blagodati opuštanja su nešto što osetite momentalno, ali prijatni trenuci kojima se prepustite u banji imaju i dugotrajne efekte - osećate se lepršavo, dobro ste raspoloženi i sve vam lakše polazi za rukom. U ponudi Megabon će svako pronaći nešto za sebe, bilo da se radi o izletu sa prijateljima, romantičnom predahu za dvoje ili odmoru za celu porodicu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA