Luksuznim revijama zatvoren 24. Fashion Selection (FOTO)

Revijama Dragane Grnčarski i Nenada Sekirarskog sinoć je u hotelu Hajat zatvoren 24. Fashion Selection

  • 0

Dragana Grnčarski oduševila je publiku novom kolekcijom za proleće/leto svog brenda Esoteric. Kolekciju od 20 modela čine pretežno haljine, ali i svilene bluze i šortsevi. Sačinjena od najkvalitetnijih materijala, kolekcija je namenjena modernim ženama, koje nemaju mnogo vremena za presvlačenje za različite prilike, te su svi odevni predmeti nosivi i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.

Za razliku od prethodnih kolekcija Esoterica, koje su uglavnom bile u svedenim tonovima, na reviji na 24. Fashion Selectionu Dragana Grnčarski prikazala je nešto koloritnije komade sa floralnim motivima.

Usledila je revija makedonskog kreatora Nenada Sekirarskog, jedinstveni spoj mode i filma, kojom je ujedno promovisano novo ostvarenje "Osveta na ženski način", koje će se, u distribuciji Megacom filma naći u bioskopima od 24. aprila.

Film, koji govori o ženama koje se udružuju kako bi se osvetile istom muškarcu koji ih je izigrao, na pisti je oživljen zanimljivim performansom, nakon kojeg je prikazana Nenadova kolekcija. Makedonski kreator predstavio je 12 ženstvenih, lepršavih i elegantnih modela punih kolorita.

U okviru 24. Fashion Selectiona održaće se još dodela nagrada najboljima, Fashion Selection Awards, 23. aprila u 20h u hotelu "Moskva".

(Telegraf.rs/Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA