Dejvid Linč dizajnira opremu za jogu!

Nije od plavog somota. Reditelj filmova jeze i neobične atmosfere je u humanitarne svrhe kreirao kolekciju "za rastezanje". Pogledajte kako će Linčovi fanovi izgledati ove godine!

  • 0

Reditelj poznat po jezivim filmovima poput "Mulholland Drive" ili "Blue Velvet"-a je već poznat po bizarnim potezima. Recimo, proizvodi svoju kafu za koju snima reklame sa barbikama. Znajući to, neće vas iznenaditi što Dejvid Linč sada dizajnira opremu za jogu - pantalone, topove, sve!

Oprema je urađena u saradnji sa Live The Process, sajtom koji je vodič kroz wellness u kom rade "stručnjaci za lepotu, fitnes, meditaciju, ishranu, energetsku terapiju i kvantnu fiziku, koji to vide kroz modernističko staklo". Bez zezanja, tako piše na sajtu.

helanke, zena, devojka,

Sam Dejvid Linč se bavi transcedentalnom meditacijom, pa kaže da mu je baš ona promenila život. Kolekcija će se prodavati u humanitarne svrhe za između 100 i 200 dolara po komadu. Kao što vidite na fotkama, dezeni su cvetni.

Zanimljiv podatak je da je Linč studirao slikarstvo, a ovo nije prvi put da se on bavi modom, jer je nedavno sarađivao sa Kenzom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA