Luksuzan odmor u banji za malo para? Da, moguće je, a evo i kako! (VIDEO)

Jašu vam se konji, igra vam se tenis ili vam se brčka u ekskluzivnom bazenu, a nemate finansijske uslove za takve želje? Zahvaljujući popularnim popustima, možete da uživate u luksuzu po maloj ceni!

  • 2

Da li zamišljate svoj odmor kao opuštanje u jednim od najboljih banja koje nudi Srbija? Megabon je tu da vaše želje postanu stvarnost! Samo za vas smo odabrali dve divne banje, gde ćete se potpuno opustiti i zaboraviti na vaše brige.

Hotel „Vila Majur“ predstavlja idealno mesto za vaš letnji odmor. Boraveći u hotelu na najsevernijoj tački Srbije, potpuno ćete se opustiti i uživati u sporom tempu predivne okoline.

Uživajte u luksuzno opremljenim sobama i apartmanima, prijatnom ambijentu restorana, bavite se sportskim aktivnostima, odmarajte se u stoletnom borovom parku, provedite nezaboravne i romantične trenutke u vožnji fijakerima i prepustite se svojim čulima.

ergela-kelebija-7

Osim udobnog smeštaja hotel pruža i niz drugih mogućnosti aktivnog odmora u zatvorenom bazenu, sauni, mini-teretani i uz relaksacionu masažu. Za ljubitelje belog sporta, od proleća do jeseni u funkciji su i dva teniska terena.

U stoletnoj borovoj šumi nalazi se jezero pogodno za amatersko pecanje. U parku su postavljene klupe za odmor i boravak na svežem vazduhu.

Na samo 300 m od hotela nalazi se Ergela Kelebija, koja predstavlja impresivan kompleks, na 20 ha uređenog travnjaka, sa objektom u panonskom stilu. Ergela poseduje više od 60 konja lipicanske rase.

Gostima je na raspolaganju rekreativno jahanje, za početnike tu je i škola jahanja, a postoji mogućnost i vožnje fijakerima ili sankanje u zimskom periodu. Ergela takođe pruža mogućnost organizovanja porodičnih i prijateljskih skupova, dečijih izleta, promocija i seminara…

Pored standardne ponude gostima je na raspolaganju i travnati teren za mali fudbal, teren za odbojku, sto za stoni tenis, pikado…

Zaista bi bila šteta da propustite ovu specijalnu ponudu. Cenu smo samo za vas snizili za čak 51%!

Aqua Panon je najluksuzniji hotel u Kanjiži i kategorizovan je sa 4 zvezdice, a kompletno je renoviran 2012. godine. Posebna pažnja se pridaje kvalitetu smeštaja i materijalima koji se koriste pri opremanju soba.

U srcu panonske ravnice i reke Tise, provešćete zaista komforan odmor koji će vam ostati u sećanju ceo život.

Posebne pogodnosti boravka u hotelu Aqua Panon pružaju blizina reke Tise i prelepo šetalište duž reke, idealno za laganu šetnju, a gostima stoje na usluzi i bickli kojima se mogu provozati. Budući da je hotel okružen gradskim parkom, gosti mogu u svako doba prošetati ili se odmarati u miru i tišini prirodnih lepota ovog mesta.

Hotel je povezan sa toplom vezom sa glavnom zgradom Specijalizovane bolnice za rehabilitaciju „Banja Kanjiža“, gde se nalaze bazeni sa termalnom vodom. U sklopu hotela, nalazi se i mesto za gastronomsko uživanje. Restoran je poznat po velikom broju raznovrsnih jela koje će zadovoljiti i najprefinjenije ukuse.

U neposrednom okruženju hotela su i sportska hala, tereni za fudbal, odbojku, košarku, rukomet, tenis, stoni tenis te se pružaju mnoge pogodnosti sportistima za sportske pripreme i sportske događaje.

Megabon ponuda je zaista povoljna – snižena za 41%!

Dakle, na vama je samo da odaberete ponudu koja vam najviše odgovara i rezervišete termin. Za sve ostalo, tu su divne banje i njihovo predivno okruženje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    29. jul 2014 | 21:50

    Koliko para je sa tim popustom?

  • mile

    4. decembar 2015 | 03:58

    Odmor od cega Kad u srbiji niko nista ne radi sta ce nam odmor Odmaramo svaki dan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA