Kako da vam telo izgleda savršeno na selfijima? (FOTO)

Možda ste mislili da su neke dame koje pratite na Instagramu prosto zgodnije od vas, ali istina je da većina samo bolje pozira

  • 4

- Pogledajte rezultate. Sve što treba da uradite jeste da rastresete kosu, stavite ruku na kuk i promenite stav. Težak rad se isplati!- , napisala je Kristal Dikson, korisnica Instagrama koja je eksperimentisala s tehnikama fotografisanja.

Lični trener Melani Ventura stavila je dramatičnu "transformaciju" na svom Instagram računu, gde je prikazala veliki broj pokušaja.

Pokazala je kako zahvaljujući pozi, kosi, tenu i osmehu možete imati fit telo na fotografijama.

 

- Stala je tako da izgleda više, ramena je povukla prema nazad, uvukla stomak, malo se udaljila od ogledala, izbacila kuk i stavila ruku na njega. Takođe, uradila je ekstenzije i koristila kremu za samopotamnjivanje kože - rekla je Kristal Diskon.

- Filteri mogu da učine sve lepim. Fitnes industrija može učiniti da svinja izgleda seksipilnije od Bijonse. Svrha ovoga što radim je da vam pokažem da ne treba da verujete u sve što vidite i na Instagramu i drugim društvenim mrežama- , kazala je Ventura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA