One su ponosne na svoje strije, a vi?

Na stotine hrabrih žena ovih dana preplavilo je instagram svojim “ljubavnim linijama”, odnosno fotografijama na kojima se vide sve nesavršenosti na njihovim telima

  • 15

Bez obzira na to što nam svojim fotošopiranim slikama u časopisima poručuju zvezde i zvezdice, istina je da skoro svaka sasvim obična žena nakon trudnoće i porođaja neminovno dobija barem poneku striju.

Ovo su shvatile i dve anonimne američke majke koje su, svojim nesavršenostima u čast, otvorile instragram profil “Love Your Lines, na kojem su objavile slike svojih zbrčkanih stomaka, rastegnutih nadlaktica i pomorandžinom korom izbrazdanih butina. Nisu ni znale kakvu će lavinu pokrenuti.

Nakon samo dve nedelje, one imaju preko 33.000 pratilaca, a na stotine žena sa svih strana sveta - različitih boja kože, godišta i bogatstva - šalje im svoje nimalo laskave fotografije.

Nijedna od njih ne želi da se bori protiv onoga što im je priroda dala, već žele da budu voljene i poštovane baš onakve kakve jesu.

Neke od njih su prve strije dobile još kao devojčice, drugima su one posledica trudnoće, a nekima je ostala uspomena na to što su uspele da se izbore sa nagomilanim kilogramima.

Kakve god da su, sve su one ponosne na svoja tela i neće više nikome da dozvole da ih nipodaštava zbog toga!

(Telegraf.rs / Love Your Lines )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    26. avgust 2014 | 14:19

    Oh , gle tu je i slika mog stomaka . Mislite da ga se stidim ? Ne , varate se ponosna sam na njega , rodila sam predivne troje dece i svaka od njih je moj ponos .

  • Vojvodjanka

    27. avgust 2014 | 23:29

    Imam strije po celom stomaku pa sta? pre desetak godina me pitala zena na plazi kako me nije sramota da nosim dvodelni kupaci, ona koja nema decu! Rekla sam joj da mi ne smeta, rodila sam dvoje dece i oni su moj ponos. Sramota bi me bilo da ih nemam kao ona jer ih nije rodila! mozda je u tom momentu bilo surovo to sto sam rekla, ali je takav odgovor i zasluzila. Bolje da imam strije i decu, nego plocast stomak kao ona.I nisam postidjena ni malo zbog toga!

  • Bombica

    26. avgust 2014 | 15:10

    Ja imam bukvalno dvije male strije na stomaku, poslije dva porodjaja...i ne pada mi na pamet da se dicim time, to nijedna zena ne voli ma koliko one slikavale i govorile kako vole svoje tijelo,bla bla. .. Ovo su zvake za seljake.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA