HOĆETE DA SMRŠATE? Evo kako to da uradite bez vežbanja!

Ulazak u kuhinju za vreme dijete može da bude koban po ceo vaš dotadašnji trud u borbi sa viškom kilograma. Otkrivamo Vam neke trikove kako da se izborite sa iskušenjima

  • 7

Ako ste na dijeti ulazak u kuhinju može biti pravo iskušenje, te vam otkrivamo nekoliko trikova kako da se izborite s njima.

Staklene posudice sa slatkišima oblepite

"Daleko od očiju, daleko od srca“ je najtačnija izreka u ovom slučaju. Nedavno istraživanje je pokazalo da ljudi pojedu duplo više čokolade iz staklenih posudica nego iz onih u boji. Zato one staklene uklonite ili ih oblepite papirom u boji, prenosi superzena.

Neka vaše posuđe bude u crvenoj boji

Ali samo ako ćete kupiti crveno! Studija iz 2013. godine pronašla je da su učesnici jeli manje kada im je jelo bilo posluženo na crvenim tanjirima. Takođe, ako pića kozumirate iz viših časa umesto iz nižih, a širih unosićete manje kalorija.

Manje je slađe

Isto važi i za tanjire! Ne samo da bi trebalo da budu u crvenoj boji, već s manjih tanjira i vi manje hrane kozumirate. Na taj način ćete prevariti um, biti siti i zadovoljni.

Prilagodite temperaturu prostorije

Više jedete ako vam je hladnije, pokazala su istraživanja. Jednostavno rešenje glasi? Zagrejte temperaturu kuhinje za nekoliko stepeni dok jedete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaše ime

    29. oktobar 2014 | 23:14

    Probušite kašiku

  • jaa

    30. oktobar 2014 | 13:06

    oduvijek sam imala problem sa viskom kg, nikada mi nije nesto preterano smetao jer sam se navikla na sebe takvu kakva jesam,, niko nema ni na cemu dr da mi zameri osim tog viska. ima mj dana kako vodim racuna o ishrani duplo manje jedem,, organizam sam navikla na malu kolicinu hrane i dobro mi ide,, jedini e problem sto radim u kuhinji i stalno sam u dodiru sa hranom,, ali izdravam nekako,, promene se poznaju ali treba jos vremena, drzite mi fige da ovako nastavim i da uspijem.

  • Bojan

    29. oktobar 2014 | 22:22

    Uvek možete kao S. Aleksić da smršate u PhotoShop režimu prehrane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA