• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

LEMON DELIKATES: Dijamant majonez s ukusom limuna!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lansiranjem novog proizvoda, nenadmašno svežeg ukusa, Dijamant je odlučio da obraduje sve one koji obožavaju majonez. Novi majonez s limunom upotpuniće i obogatiti ukus svakog obroka

  • 2
Foto: Promo Foto: Promo

Iz kompanije Dijamant stižu fantastične vesti za sve ljubitelje majoneza. Nastavljajući tradiciju širenja palete svojih proizvoda ova kompanija je na domaće tržište lansirala novi proizvod - Lemon majonez.

Delikates majonez sa ukusom limuna odličan je izbor za ljubitelje citrusnog voća, svežeg i laganog ukusa. Zbog svoje savršene teksture i prirodnih sastojaka, ovaj novi ukus majoneza rado je viđen gost svih salata, sendviča ali i slavske trpeze.

Delikatesni majonez proizveden je po tradicionalnoj recepturi od visokokvalitetnog suncokretovog ulja, svežih žumanaca i dodataka koji mu daju karakteristična svojstva i pun ukus. To je biološki visokovredan i lako svarljiv proizvod, bez konzervansa, namenjen za jelo i pripremu svih vrsta salata od mesa, ribe i povrća.

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • adam

    30. oktobar 2014. | 14:36

    probao sam ga, odlican je, ali onaj sa ukusom slanine mi se jos vise svidja

    Podelite komentar

  • Kri

    3. novembar 2014. | 09:09

    JAO STA NECE SVE DA SMISLE !! MOGU SAMO REĆI DA DIJAMANT MAJONEZ SRPSKI JE JEDAN OD NAJBOLJIH A OVI ITALIJANSKI SU KAO DA JEDES MAST BEZ UKUSA FUJ

    Podelite komentar