NEMOJTE BITI NADUVENI: Ovo su trikovi kako da se oslobodite ove tegobe stomaka

U slučaju da vas, kao i veliki broj drugih ljudi, muči nadutost stomaka, predstavljamo vam namernice koje će vam pomoći i osloboditi vas ovog problema

  • 3

Veliki broj ljudi, naročito žena, ima problem sa nadutošću stomaka koja ponekad ume dugo da traje. Ipak, postoje namernice koje će vam pomoći da se oslobodite ove neprijatnosti.

1. Krastavac

Ovo povrće bogato vodom hidrira organizam i pomaže vam da izbacite so koja izaziva nadutost. A pošto sadrži samo 45 kalorija, jednostavno je idealan.

2. Grejpfrut

 

Jedan veliki grejpfrut ima samo 120 kalorija i pun je vode koja izbacuje nepoželjene materije iz organizma. Iseckajte ga na male komadiće i jedite ga polako. Ako pojedete ceo grejpfrut odmah, možete progutati mnogo vazduha, zbog čega ćete samo još više biti naduveni.

3. Nezaslađeni zeleni čaj

Zahvaljujući tome što sadrži epigalokatehin galat (antioksidant koji deluje protiv zapaljenja i ublažava tegobe) zeleni čaj se odavno koristi u ove svrhe. Pijte ga hladnog. Samo ga nemojte sladiti.

 

4. Čaj od nane ili đumbira

Držite u kancelariji na poslu čaj od nane ili đumbira kao prvu pomoć. Ovi čajevi pomoći će vam da se oslobodite gasova i da smirite stomak, prenosi "Blic žena".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krastavac

    10. novembar 2014 | 19:10

    ovo za krastavac nema blage veze, efekat je potpuno suprotan, krastavac naduva, znam iz licnog iskustva !!!

  • Lisabon

    10. novembar 2014 | 18:37

    Mislim da se krastavac vari oko osam sati toliko o tome

  • ivan

    10. novembar 2014 | 19:58

    Krastavac ni slucajno on najvise naduva...Sve ovo manje vise sam probao,nema pomoci..Ja mucim muku vec dve godine sa podrigivanjem i gasovima,nekad bude malo bolje,nekad strasno. Sve u svemu nista ne pomaze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA