≫ 

MIRIS PARFEMA VAM BRZO IZVETRI? Nanesite ga ovako i zadržaće se duže

Većina ljudi, naročito pripadnice nežnijeg pola, koriste parfeme, međutim, niko nas nikada nije učio kako se pravilno nanosi ta skupa mirišljava tečnost

  • 4

Bez obzira na to koliko parfem lepo miriše, ako se nanese previše, miris neće biti baš toliko prijatan. Najveći "strah" prilikom prskanja parfema je upravo taj, da ćemo preterati, a divni miris postati zagušljiv. Ipak, Kristin Labi, jedna od osnivača Pinrouza, kompanije koja pomaže ljudima da pronađu odgovarajući miris u odnosu na muziku koju slušaju, kaže da je "najveća greška predati se ovom strahu".

 

Čim je ušao u mene, počela sam da cičim i vrištim! A onda je ZAMIRISALO nešto neverovatno

 

POSLEDNJI BEOGRADSKI PARFEMDŽIJA: Radiću dok budem mogao da plaćam sve dažbine (FOTO)

 

- Ako naprskate parfem na ručni zglob, uvek možete da ga isperete vodom ukoliko preterate. Ništa nije trajno. U svakom slučaju, kada kupujete parfem, trebalo bi da izbegavate one sa sladunjavim mirisima, kao i one koji imaju preterano jak miris - savetuje Labi.

 

Mnogi tvrde da se trljanjem jednog o drugi ručni zglob oštećuju molekuli, što za posledicu ima izmenjen miris parfema, ali to nije tačno jer molekuli nisu toliko osetljivi i miris se neće promeniti ukoliko protrljate zglobove jedan o drugi.

 

 

 

 

Labi preporučuje da parfem naprskate i na kosu, kako bi se miris što duže zadržao.

 

- Kosa veoma dobro “nosi” miris parfema. Ljudi oko vas će osećati taj seksi miris, ali neće biti zapahnuti tako da ne mogu da udahnu normalno - kaže Labi.

 

Ipak, ukoliko imate suvu kosu, ne želite da je dodatno oštetite time što ćete na nju naprskati parfem. Umesto toga, parfem naprskajte na četku, a zatim njome očešljajte kosu.

 

Takođe, isprobajte i ovaj bjuti trik:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubica

    1. decembar 2014 | 10:47

    E, vala ako je parfem parfem... Tesko da ce da izvetri... Nikad mi se to nije desilo... Ne uzimajuci u razmatranje razne mirisne vode i vodice...

  • ivan

    30. novembar 2014 | 18:20

    Ajd' požuri, lapi mi parfem :)

  • Lukenzi

    30. novembar 2014 | 18:18

    Vau kakvi saveti :0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA