Čitav mesec pio je deset koka-kola na dan! Evo šta mu se desilo... (VIDEO)

Jedan pedesetogodišnjak odlučio je da se podvrgne ekstremnom eksperimentu kako bi dokazao koliko prekomeran unos šećera ima loš uticaj na naš organizam

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sinisa

    06. decembar 2014 | 11:45

    Mnogo više od ovog teksta o štetnosti koka kole me brinu komentari mladih ljudi u Srbiji gde je američki sindrom nezdrave ishrane odavno uzeo maha. Kaže jedan od onih koji komentarišu, pijem već nekoliko godina kola kolu 2, 3 litre i super mi je, uživam. E dete moje, verovatno da znaš u kakvom je stanju tvoj organizam trenutno ne bi tako razmišjao. Jetra ti je već verovatno penušava, žuludac na ivici gastritisa, crevna flora poremećena a procentu masti i šećera u krvi bolje da ne spominjem. Ono što je tvoja prednost je što si mlad pa još uvek ne vidiš sve posledice. Međutim, kada ih ustanoviš onda će, bojim se biti kasno. POd hitno treba uvesti u škole predavanja o zdravom načinu života jer nam se crno piše. Imaćemo ne zdravu naciju koja je nesposobnu za rad. Mi za razliku od Amera ne uvozimo radnu snagu pa smo osuđenu na našu. Ako ona postane nesposobna onda smo gotovi. Ovo nije više problem lične prirode onoga ko pije koka kolu nego prelazi u nacionalni problem. Naš zdravstveni sistem je i onako u totalnoj propasti, zamislite situaciju za 15 godina gde će 80 % stanovništva Srbije imati zdravstveni problem. Pa to ne bi izdržale ni najbogatije zemlje sveta. Zbog toga, pamet u glavu pre svega oni koje vode državu a ne mladi, oni su samo kolateralna šteta onih koji žele da unište sve suverene države.

    Podelite komentar

  • Pinki

    05. decembar 2014 | 05:32

    Los put izabrao sto je odustao,ako voli nek pije i uziva ! Ja pijem koka kolu od mojih 14 god a sad mi je 18 god uzivam jos uvek nism primetio da se gojim samo uzivam svakim danam neprestano popijem po 1 flasu od 2l ! TO SE ZOVE ZIVO KOKA KOLA je sve &lt;3 moje misljenje

    Podelite komentar

  • kristina

    04. decembar 2014 | 14:44

    ja koko kolu pijem vec godinama,pre sam pila 2L i vise na dan,sad oko 1l ali pijem i guaranu pored toga...do sad mi nista hvala bogu ne fali :D videcu za par god,par puta sam pokusavala da prestanem,al nema sanse,ne mogu,kad ne popijem kolu 2-3 dana 4 dan vec frka panika..inace imam 23 god

    Podelite komentar