Ukoliko želite da budete privlačniji, onda treba ovo da radite

Uz malo truda možete postati atraktivniji drugima, ali i sami sebi. Pogledajte šte treba da učinite kako biste bili privlačniji

  • 0

Svi želimo da budemo privlačni drugima, a uz male korekcije u nekim segmentima, brzo i lako možete da promenite percepciju ljudi. Radi se o vrlo jednostavnim stvarima na koje možemo sami da utičemo.

Osmeh

Puno puta su istraživanja pokazala da su nasmejana lica neodoljiva. Kad imate iskren osmeh na licu, ljudi vas automatski doživljavaju kao prijateljski nastrojenu osobu u čijem se društvu osećaju prijatno. Zato se nasmešite!

Govor tela

Opušten položaj ruku i tela je jasan znak da ste pristupačni i raspoloženi za druženje. Na primer, ako imate prekrštene ruke ili noge ili pak nervozno kucate po mobilnom, šaljete neverbalnu poruku da niste zainteresovani za komunikaciju s drugima.

Šalite se

Ne kaže se bez razloga da je smeh najbolji lek. Ako se smejete, odmah ste atraktivniji. Ukoliko uspete da nasmejete ljude u svom društvu, usrećićete ih. A zauzvrat će i oni vas nagraditi pozitivnim emocijama.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Opustite se

Stalno ste zabrinuti šta drugi misle ili pričaju o vama? Ove navike se morate odmah rešiti. Budite samouvereni u komunikaciji jer niko ne voli napete osobe. Odbacite negativne misli i opustite se. Još jedan savet: prilikom razgovora sagovornika gledajte uvek u oči, ali nemojte da zurite.

Ugodan miris

Na ovo nije teško uticati. Spomenućemo samo dve reči: lična higijena.

Držanje

Ispravite se i hodajte puni samopouzdanja. Odmah ćete se bolje osećati! Ako se i ne osećate tako, folirajte malo. Verujte, uvek pali. Osobe koje imaju samouvereno držanje doživljava se kao samouverena osoba. A samouverenost je itekako privlačna suprotnom polu, piše tenetnews.com.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Odeća

Niko ne očekuje da ste obučeni od glave do pete u Šanel ili Donu Karan, ali vodite računa da nosite odeću koja je baš za vašu građu tela. Zaboravite na usku ili preširoku odeću.

Kosa

Svi stilisti se slažu da je lepa i negovana kosa vrlo bitan element nečijeg stila. Zato nemojte da zaboravite na frizuru! Neka vam je kosa uvek čista, a ako je farbate, držite izrastak na oku i redovno se šišajte.

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA