PLAVA ILI ZLATNA: Evo gde za sitne pare možete da kupite haljinu koja je zaludela internet! (FOTO)

Ukoliko i vi pratite trendove, sigurno biste želeli da se dokopate haljine koja je u proteklih nekoliko dana zaludela svet. U zavisnosti od toga koliko imate novca, sada na netu možete da birate između nekoliko varijanti

  • 2

Ovih dana, društvene mreže je zapalila misteriozna haljina plavo-crne, odnosno, belo-zlatne boje. Naravno, jasno je da je ova haljina trenutno najpoželjniji odevni predmet na svetu i da malo koja dama ne želi da je ima, makar čisto za uspomenu.

Modna kuća “Roman Originals” koja je lansirala ovu, sada definitivno znamo plavo-crnu kreaciju, sada trlja ruke, jer je prodaja magične haljine porasla za čak 347 odsto. Kod njih se ona prodaje po ceni od 77,13 dolara i dostupna je u još tri boje.

Da li ste među 25% ljudi koji ovu haljinu vidi kao plavo-crnu ili je vidite kao belo-zlatnu? (FOTO)

Ipak, čelnici ove kompanije odlučili da na radost svih onih koji su videli belo-zlatnu boju u prodaju izbace limitarnu kolekciju modela upravo u tim nijansama.

Globalnu popularnost haljine iskoristiće u humanitarne svrhe, pa će se tako ograničena kolekcija belo-zlatnih haljina naći u prodaji na aukciji, sa cenom koja je već dogurala do 260 dolara,  kako bi se skupio novac za organizaciju “Comic Relief”.

Foto: EbayUK Foto: EbayUK

Međutim, na internetu je moguće naći i znatno jeftinije verzije. Pa tako onlajn prodavnica AliExpress nudi komade koji, u zavisnosti od veličine i nijanse, koštaju između 22 i 25 američkih dolara, dok je dostava za Srbiju 2,65 dolara.

Ne znate da li je haljina belo-zlatna ili plavo-crna? Fotošop će vam objasniti! (GIF) (VIDEO)

Ovo se definitivno više isplati, jer ova suma je nama prihvatljiva i zbog toga što nećemo morati da platimo carinske dažbine.

PrintSkrin: AliExpress PrintSkrin: AliExpress

A što se samog kvaliteta haljine tiče, pa ko još za to mari? Ionako će već za mesec dana biti potpuno aut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    7. mart 2015 | 20:30

    ne vazi to da necemo platiti ako porucimo preko kineskog sajta, jer placamo PDV na procenjenu sumu paketa, sto je carinsko diskreciono pravo da povecaju cenu (i to po nekoliko puta) i onda naplate "samo PDV"... na kraju dodje skuplje nego da su naplatili carinu i PDV prave cene...

  • fifi

    7. mart 2015 | 15:09

    Njoj mesec dana treba da stigne do Srbije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA