Znate li šta BISERI mogu da urade za vašu lepotu? Nećete verovati koliko su moćni!

Nema veće sreće nego kada na moru pronađete školjku u kojoj je biser. Isto tako, retka je žena koja nema barem jednu bisernu ogrlicu za specijalne prilike. No, biseri nisu samo lepi, već imaju moć da naprave čuda za našu lepotu. Evo i kako

  • 1

Biseri već hiljadama godina važe za simbol luksuza i elegancije, zahvaljujući svom prelepom obliku i boji, ali i činjenici da su retka pojava u prirodi i da ih je teško otkriti.

Međutim, nije samo prirodni biser fascinantan. Kozmetičke kompanije su u biserima pronašle oblik koji je izuzetno praktičan, a svaki proizvod oplemenjuje dozom magije.

Ekskluzivni i skupoceni: luksuzna nega kože skrivena u obliku bisera

Kozmetika koja koristi snagu i odlike bisera u okviru tržišta nege kože, već neko vreme je dobro poznata i popularna, kada su luksuzni proizvodi u pitanju. Za ove izuzetno cenjene vrhunske proizvode koriste se najnovije tehnologije kako bi se zaštitili njihovi bogati sastojci – kao što je slučaj sa školjkom koja mora pažljivo da se otvori prilikom vađenja samog bisera. Osim toga, biseri izgledaju fascinantno, izvanredno i neprocenjivo.

Foto: Promo Foto: Promo

Potpuno nov i pristupačan: serum protiv bora u obliku bisernih perli

Poslednju inovaciju koja je inspirisana biserima, omogućili su nam NIVEA stručnjaci u oblasti nege kože. NIVEA Q10plus Serum Pearls protiv bora je kako mu i sam naziv kaže serum u obliku neodoljivih bisernih perli ušuškanih u hidratantni gel. Prilikom upotrebe, pritiskom na pumpicu, biserne perle se rastvaraju u sveže aktivirani serum. Oblik bisera je kreiran uz pomoć inovativne tehnologije – što je brendu NIVEA omogućilo da razvije prvi serum u obliku bisernih perli za široku potrošnju na tržištu. Kako je bočica transparentna, prelepe žućkaste biserne perle su vidljive pa će i proizvod sam po sebi predstavljati divan ukras u kupatilu svake žene.

Foto: Promo Foto: Promo

NIVEA Q10plus Serum Pearls protiv bora

Inovativni serum na poseban način podstiče proces podmlađivanja kože. Jedinstvene biserne perle sa visoko koncentrovanim koži svojstvenim koenzimom Q10, u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom i kreatinom aktivno deluju u borbi protiv starenja. Za mlađi izgled i glatku kožu sa vidljivo umanjenim borama.

Oblik bisernih perli u kojem nam stiže jedinstveni Q10 serum omogućava da se njegova svežina što bolje očuva. Svilenkasta tekstura seruma predstavlja savršenu podlogu za dnevnu i noćnu kremu.

40 ml, okvirna cena: 1449 din

(Telegraf.rs / Nivea)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA