Evo šta će biti s vašim zdravljem ako SVAKOG DANA budete jeli MED S CIMETOM! (RECEPT)

Malo je poznato koliko su med i cimet blagotvorni za naš organizam. Saznajte u kojim razmerama treba da kombinujete ove sastojke da biste dobili lek za određene bolesti

  • 11

Kombinujući med i cimet na pravi način, dobijamo veoma snažan lek, koji nije baš tako poznat u savremenom svetu, ali čini čuda protiv raznih bolesti.

 

Ova kombinacija sprečava srčane bolesti, u krajnjoj liniji štiti od infarkta, snižava holesterol, olakšava disanje pri fizičkom naporu i jača srce. Jedina hrana na svetu koja nema rok trajanja je med. Mnogim poznatim farmaceutskim kompanijama ne sviđa se činjenica da med u kombinaciji s cimetom leči razne bolesti i ima veliki uticaj na ljudsko telo.

 

Upala bešike

 

Ako želite da se oslobodite ove neprijatne bolesti, možete to da učinite s dve kašičice cimeta i jednom kašikom meda pomešanim u čaši mlake vode. Ova kombinacija uspešno uništava bakterije u bešici.

 

Bolesti srca

 

Napravite kremastu mešavinu od pola kašičice cimeta i jedne kašičice meda.Uzmite ovu mešavinu svakog jutra. Ova kombinacija sprečava srčani udar, smanjuje holesterol i jača srce.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Prehlada

 

Oslobodite se prehlade sa malo cimeta i jednom kašikom toplog meda. Konzumirajte ovu kombinaciju tri dana, i ne samo da će vas osloboditi od ove dosadne bolesti, nego će vam i pročistiti sinuse.

 

Artritis

 

Ako patite od ove bolesti treba da konzumirate napitak od dve kašičice meda sa jednom kašičicom cimeta u šolji tople vode, svaki dan. Piće treba da se konzumira ujutru i uveče.

 

Holesterol

 

Za ovaj napitak biće potrebno tri kašičice cimeta i dve kašike meda. Dobro ih izmešajte u pola litre vode i pijte tokom dana. Ovaj napitak je vrlo koristan za one koji pate od visokog holesterola.

 

(Telegraf.rs / SlatkoSlano)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja Patak

    2. april 2015 | 20:41

    Pijem svako jutro casu mlake vode sa limunom i medom a uvece ista kombinacija sa malo cimeta....ne znam kakvo dejstvo ima ali mi se svidja taj napitak i osecam se super, naravno tu je i tri puta nedeljno vezbanje,cigarete ostavio pre 20 god a alkohol vrlo retko u umerenim količinama. Cuvajte svoje zdravlje jer je to stvarno najvece bogastvo!

  • DWL

    2. april 2015 | 19:30

    Odlicno...

  • Pcelar

    2. april 2015 | 20:42

    A med kupujte domaci od pcelara u koga imate poverenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA