• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

KREMASTO UŽIVANJE ZA LJUBITELJE KAFE: Predstavljen prvi domaći Café Creamer!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve vodeće kompanije u svojim oblastima, „Imlek” i „Strauss Adriatic” ovom prilikom nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju nakon što su 2011. godine na tržište Srbije plasirale jedinstveni proizvod, koji predstavlja idealan spoj najkvalitetnijeg mleka i vrhunske Doncafé instant kafe.

  • 0

Kompanija „Imlek” je predstavila novi proizvod na srpskom tržištu namenjen svim ljubiteljima kafe „Moja Kravica Café Creamer” u jedinstvenom ambijentu kafeterije „Café Doncafé”.

Moja Kravica Café Creamer”, kao idealan dodatak kafi, je prvi domaći Café Creamer, koji se može čuvati i van rashladnih uređaja.

Brojni predstavnici medija, ljubitelji kafe i food blogeri u podnevnom druženju sa poznatim TV licima voditeljem Nemanjom Velikićem i glumicom Anđelkom Prpić uživali su u kremastom ukusu „Moja Kravica Café Creamer“.

Foto: Promo Imlek Foto: Promo Imlek

Barista kafeterije „Café Doncafé” prezentovao je na koje se sve načine mogu pripremati kremasti napici od kafe koristeći novi Café Creamer.

„Napravljen od Imlekovog najkvalitenijeg mleka sa 10% mlečne masti, „Moja Kravica Café Creamer“ se idealno uklapa u kafu, kao napitak sa kojim mnogi započinju dan. U boci od 190 ml koja je dovoljna za deset šoljica kafe novi Café Creamer postaće deo vaše svakodnevice.“ poručuju iz kompanije „Imlek”.

Foto: Promo Imlek Foto: Promo Imlek

Dve vodeće kompanije u svojim oblastima, Imlek i „Strauss Adriatic” ovom prilikom nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju nakon što su 2011. godine na tržište Srbije plasirale jedinstveni proizvod, koji predstavlja idealan spoj najkvalitetnijeg mleka i vrhunske Doncafé instant kafe.

Foto: Promo Imlek Foto: Promo Imlek

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti