Da li verujete da možete da letujete za samo 50 evra? Uverite se i sami!

U turističkoj agenciji „Travelland“ letovanje može biti jeftinije od ostanka kod kuće!

  • 0

Običaj je da cene turističkih aranžmana rastu, tačnije da se popusti smanjuju, kako se bliži letnja turistička sezona. Međutim, u agenciji „Travelland“ još uvek imaju specijalne ponude koje traju sve do kraja aprila meseca. U pitanju je SUPER AKCIJA koja podrazumeva fantastične popuste na specijalne paket aranžmane sa autobuskim prevozom i apartmanima na Halkidikiju. Čak i oni koji su pomišljali da ove godine ne putuju na letovanje, iz materijalnih razloga, sada će dobro razmisliti.

 

- Sada slobodno možemo reći da letovanje može biti jeftinije od ostanka kod kuće – rekao nam je Goran Kaličanin iz turističke agencije „Travelland“. – Kada uzmemo u obzir da imamo specijalne paket aranžmane po ceni od 50 evra, onda je to više nego povoljno.

 

Uverili smo se u agenciji „Travelland“ da se cene aranžmana kreću već od 50 evra, a u zavisnosti od mesta, termina i broja osoba koje putuju. Za ovu specijalnu akciju izdvojeni su paket aranžmani za popularna mesta na Halkidikiju, kao što su: Nea Roda, Polihrono, Pefkohori, Kalitea, Hanioti.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

- Tradicionalno, najpopularnija mesta su Pefkohori i Hanioti, ali tu si i druge opcije za one koji su se možda zasitili ovih turističkih destinacija – objasnio nam je Kaličanin. – Kalitea je veće mesto i posebno je atraktivno za one koji vole šoping i noćni život. Nea Roda je mirna varijanta na trećem prstu, Atosu, za sve one koji traže pravi odmor, sa prelepom prirodom i peščanim plažama. A za ovu godinu bih posebno izdvojio Polihrono. U Polihronu imamo specijalne paket aranžmane u objektu Palm Beach koji je prava poslastica za ljubitelje apartmanskog smeštaja.

 

Foto: sxc.hu/BrightyG

Foto: sxc.hu/BrightyG

 

U Palm Beach apartmanima, agencija „Travelland“ je pripremila poseban popust i za one koji ne koriste specijalne paket aranžmane, već žele putovati sopstvenim prevozom. Ovaj popust od čak 25% odnosi se na devizni deo aranžmana. Praktično platite sve, a uštedite četvrtinu. I ovo se ne odnosi samo na vansezonu, već za sve termine u toku cele turističke sezone. Zaista fantastična ponuda.

 

Za putovanja na Atos, u mestu Nea Roda koje leži u samom podnožju Svete gore, izdvojeni su specijalni paket aranžmani sa prevozom, za apartmane: Pashalidou, Lena, Anna i prelepi apart-hotel Lazaridis. Tradicionalno popularni Pefkohori nudi bogatu ponudu za specijalne pakete u apartmanima: Aloni Palace 1, Jorgos, Adonis, Mery House, Avra, Capri, Filipou, Kassandros, Garifalos. Posebno atraktivno za specijalnu ponudu u mestu Pefkohori jesu i specijali za termine koji zadiru u samu sezonu, kao što su termini od 01.07. ili 11.07. po cenama od samo 115 evra. U Haniotiu se nude apartmane Penny, a u Kalitei i Polihronu su to Meli Hotel i Palm Beach.

 

Letovanje

 

- Specijalna akcija za paket aranžmane sa prevozom traje do kraja aprila meseca – završio je Goran Kaličanin iz agencije „Travelland“. – Određeni termini su već rasprodati, pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se što pre jave, zbog limitiranih kapaciteta, ili da nas posete u Dobračinoj 43 u Beogradu.

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA