Tedi je poživeo samo 100 minuta, a herojski je spasao druge bebe!

Koliko je teško bilo ovim roditeljima kada su saznali da će njihov sin biti rođen bukvalno bez mozga, ne možemo ni da zamislimo. Ali, oni su doneli vrlo hrabru odluku, tako da njihov sin ostane zapamćen kao dobrotvor

  • 2

Roditelji najmlađeg donora organa u Velikoj Britaniji morali su da donesu neverovatno tešku odluku, iako su znali da njihov sin neće poživeti dugo nakon rođenja.

Ova majka je izgubila sina, ali je na kraju uspela da sluša njegovo srce ponovo! (VIDEO)

Kada je majka, Džes Evans bila u 12. nedelji blizanačne trudnoće, lekari su joj rekli da jedan od njenih sinova ima redak i smrtonosan poremećaj, koji sprečava razvoj mozga i lobanje. Roditelji su odlučili da život ovog svog sina učine značajnim i donirali su njegove bubrege i srce.

Tedi je poživeo samo stotinjak minuta na ovom svetu, ali su njegovi bubrezi već spasili život jednoj drugoj bebi.

Živeo je i umro kao heroj. Iako nije bio s nama dugo i doneli smo ga na svet znajući da nema nade da će preživeti, jako smo ponosni na svog malog junaka. Činjenica da deo nekoga koga volite i dalje živi, daje nam ogromnu utehu - kazala je majka i istakla da joj je i ono malo vremena što je provela s Tedijem veoma dragoceno.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA