• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

IZAZOVI VRELINU UZ #Lizazov: Novi selfie foto-konkurs okupira ulice i društvene mreže!

Vreme čitanja: oko 1 min.

#Lizazov će trajati narednih tri meseca, a sve što je potrebno za učešće je registracija na Facebook stranici Nestlé sladoledi i naravno - originalna fotografija sa sladoledom!

  • 0

Ovog leta zabeležite slatke letnje uspomene uz vašu omiljenu ekipu i Nestle sladolede i podelite ih sa svima u okviru novog foto konkursa – #Lizazov! Najmaštovitije sladoljupce očekuju atraktivne nagrade - 10 telefona iPhone 6 i putovanje u vrednosti 2 000 evra, a inspiraciju za kreativne selfi-je pružaće nedeljni tematski zadaci.

#lizazov će trajati narednih tri meseca, a sve što je potrebno za učešće je registracija na Facebook stranici Nestlé sladoledi OVDE  i naravno - originalna fotografija sa sladoledom.

Zato pazite kako hodate ulicom jer će vam prizori ljubitelja Nestlé sladoleda, koji se fotografišu dok uživaju u svom ledenom osveženju, sigurno odvlačiti pažnju.

Devojke u atraktivnim pozama, grupe prijatelja i svi ostali u narednih tri meseca imaju dve stvari koje ih povezuju - Nestlé sladoled i fotografije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti