Evo šta će se dogoditi s viškom kilograma ako 5 dana budete pili napitak od PERŠUNA (RECEPT)

Ovo je jedan fenomenalan napitak koji će vam pomoći da izgubite suvišne kilograme. Saznajte kako se pravi

  • 6

Peršun je jedan od najpopularnijih začina u svetu, a kao biljka koja ima visoke nutritivne vrednosti i lekovita svojstva, može vam i te kako koristiti.

Sveži sok od peršuna ima svojstva koja potpomažu protok kiseonika u organizmu i pomažu za normalno funkcionisanje nadbubrežne i štitne žlezde.

Peršun je odličan i u borbi protiv kamena u bubregu, a delotvoran je i kad je zdravlje očiju u pitanju..

Ipak, treba biti oprezan. Ne smeju da se uzimaju prevelike količine svežeg soka od peršuna, jer može prouzrokovati smetnje nervnog sistema. Takođe, ukoliko ste u drugom stanju ili sumnjate na trudnoću, nikako ne smete da pijete ovaj napitak.

Ali je zato od velike koristi ako se uzima pomešan s drugim sokovima, posebno kad je u pitanju mršavljenje.

Mirisni napitak doprineće boljim rezultatima u školi, ali i na poslu

Ako želite da izgubite tri kilograma za pet dana, pijte ovaj sok pripremljen od jedne manje veze neprskanog peršuna, 2-3 dl vode i jednog limuna.

Priprema: Iscedite limunov sok u blender, dodajte neprskani i oprani peršun, zatim dospite vodu. Sok pijte ujutru na prazan stomak pet dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od deset dana.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Braco

    25. maj 2015 | 13:49

    Da je Bojana ovaj sok pila..... U vrhu eurosonga bi bila :D

  • Herceg

    25. maj 2015 | 15:00

    Mozete piti i pticjeg mlijeka,ako se ne aktivirate rezultati su minimalni ili nikakvi i kratkotrajni. Fizicka aktivnost je kljuc zdravog mrsanja,problem je u tome sto ljudi ne praktikuju ni setanje o ozbiljnijem treningu da ne pricam.

  • srbIN

    25. maj 2015 | 15:50

    Glupost ziva,mozda je zdrav sok ali kilograme ne skida pod garanciju,celo moje drustvo je pilo ovo ukljucujuci i mene,dok se kasika ne probusi nema 'leba,jedino ako se samo ne pije persunov sok sa limunom bez ič hrane,e onda deluje 100% al onda nije zdravo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA