Ovo imate u svojoj kuhinji, a pomoći će vam da se rešite CELULITA za DŽABE!

Ukoliko vas brine stanje vaših butina, jer ne uspevate da se rešite masnih naslaga i očistite ih od nakupljenih toksina, evo rešenja!

  • 0

Umotavanje u prianjajuću foliju za domaćinstvo je sve popularnija kozmetička procedura, a koristi se za mršavljenje, skidanje celulita, detoksikaciju organizma i poboljšanje kvaliteta kože.

Ovo je tajna žena koje nemaju celulit!

Šta protiv celulita pomaže, a šta ne?

Umotavanje u foliju trebalo bi raditi dva puta nedeljno i fantastični rezultati neće izostati. Rešićete se masnih naslaga, celulita, ali i strija.

Postoje različite opcije umotavanja u foliju. Najčešće je žene koriste u kombinaciji sa omiljenim losionom protiv celulita (bršljanov ili neki drugi), a pomaže čak i bez ikakvih dodataka, tako da je u pitanju vrlo ekonomično sredstvo.

Ipak, mi vam donosimo nekoliko najefikasnijih načina umotavanja koje možete sprovesti u kućnoj radinosti.

Folija s medom

Zagrejte med u maloj posudi i dodajte jedno žumance i nekoliko kapi eteričnog ulja (limun, pomorandža ili ulje jojobe). Ovu mešavinu nanesite na problematične delove tela (noge, stomak, butine) i čvrsto se umotajte prianjajućom folijom. Obucite toplu odeću, lezite i pokrijte se ćebetom. Nakon pola sata skinite foliju i istuširajte se.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Folija s glinom

Ovo predstavlja najbolji način sagorevanja masnih naslaga. Najbolje je koristiti plavu glinu, jer ona sadrži veliki broj mikroelemenata koji blagotvorno deluju na kožu. Razredite plavu glinu s vodom i nanesite smesu na problematične zone i uvijte se folijom. Obucite toplu odeću i ostavite da deluje sat vremena.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Folija s kafom i cimetom

Ovaj metod odličan je za podsticanje cirkulacije, što je veoma važno kad je uporan celulit u pitanju. Skupite soc od turske kafe, pomešajte ga s malo cimeta u prahu I dobrano istrljajte kožu. Potom se umotajte u foliju i ostavite da deluje sve dok ne krene da vas peče. Potom lepo isperite.

Dijeta, Gaće, Vagina, guza, Celulit, Mršavljenje, Struk

Dodatni trik

Najbolji rezultati s folijom postižu se kada se s njom redovno vežba, jer fizička aktivnost postiče znojenje i izbacivanje toksina, pa tako možete da smršate i nekoliko kilograma za nedelju dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA