LINIJA SREĆE OTKRIVA ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU: Pronađite je na dlanu i saznajte sudbinu! (FOTO)

"Kada mi je gatara rekla da na dlanu nemam liniju sreće, uzeo sam i docrtao je sam" - rekao je čuveni strip-junak Korto Malteze. Proverite kakva je vaša sreća

  • 6

Sve što treba da uradite je da pogledate u svoj dlan! Linija sreće se još naziva i linija sudbine, jer otkriva kakva nas sudbina čeka. Gleda se i leva i desna ruka, ali desna je važnija.

ŠTA LINIJA SRCA GOVORI O VAŠOJ LJUBAVI? Pronađite je odmah na svom dlanu i saznajte!

Na prvoj fotografiji nalaze se informacije o tome koja je koja zona na dlanu, a na drugoj koja je koja linija.

Pronađite liniju sreće i pogledajte značenja.

Uopšteno govoreći, ako je linija sreće naglašena i jasna, onda će vam se u životu otvarati putevi (već prema značenjima u nastavku), a ako je bleda i isprekidana, znači da ćete sami morati dobro da zapnete da biste sebi prokrčili put.

U tome i jeste  smisao reči Korta Maltezea.

Foto: blog.rs Foto: blog.rs

Ako linija sreće počinje na Saturnovom bregu, znači da će ta osoba steći bogatstvo i blagostanje, ali je prisutna i sklonost ka tvrdičluku i cicijašenju.

Ako počinje na Jupiterovom bregu, zagarantovani su izuzetan uspeh i sreća na svim poljima života. Najbolje je da se u tom slučaju bavite onim što volite.

Ako počinje na Venerinom bregu (misli se isključivo na dlanu), uvek ćete imati sreće u ljubavi, ali za druge stvari ćete morati da se potrudite.

Foto: blog.rs Foto: blog.rs

Ako počinje na mesečevom bregu, svoju sreću ćete morati da potražite negde daleko od mesta u kom ste se rodili. U protivnom ćete se uvek osećati zarobljeno.

Ako počinje na Merkurovom bregu, imate izuzetan govornički dar i sposobnost manipulacije, posebno rečima. Usmerite se u tom pravcu i nećete pogrešiti. Možete da budete sjajan predavač. ali i političar.

Ako počinje na Marsovom bregu, imaćete izražene ambicije i visok položaj u društvu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naravno, na svako od ovih značenja morate da primenite pomenuto pravilo koje se odnosi na to da li je linija jasna ili isprekidana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    31. maj 2015 | 11:15

    Ja sam gledala pa kod mene i nema te crte:(

  • Alfa

    31. maj 2015 | 13:05

    Nemam liniju pojasa srece,zdravlja i braka.....da odsjecem sebi ruku ili da odem plasticnim hirurgu da mi ugravira te linije :-(

  • He he

    31. maj 2015 | 13:28

    E. Bravo sad znam pacu poceti kroz grad da gatam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA