BOLESNO ILI SLATKO: Ova majka daje nenormalne pare da bi od svoje ćerkice napravila malu Mis!

- Skupo me košta moja Barbi - priča majka devojčice koja intenzivno učestvuje na svim takmičenjima za "Male kraljice lepote" u Velikoj Britaniji i otkriva koliko se njena ćerka ozbiljno priprema za osvajanje svake sledeće titule

  • 17
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nanošenje sprejeva za samopotamnjivanje, veštački nokti i trepavice, nadogradnja kose i mnogo, mnogo šminke... tretmani su koje biste, u prvi mah, verovatno povezali sa nekom pevačkom zvezdom. Ali ovo je zapravo sastavni deo priprema desetogodišnje Barbi Lavridž za izvikana licencirana takmičenja za "Male kraljice lepote" koja njenu majku koštaju po nekoliko hiljada funti godišnje.

Samanta Pejvi (29) kaže da njena ćerka Barbi uživa da se prerušava u lutku za potrebe dečijih smotri lepote na kojima učestvuje od svoje 7. godine i otkriva da za njene nastupe na ovim takmičenjima troši 350 funti mesečno!

- Na sceni mora da zablista, pa Barbi tada na licu ima više šminke nego što ja stavim kada izlazim u grad. Takođe, za svaki novi izlazak pred žiri šijemo novu raskošnu haljinu koja košta oko 300 funti - kaže mama male kandidatkinje.

Pored ovoga, ona potroši još oko 150 funti na ostatak "opreme" u vidu štiklica, nakita i ostalog asesoara kojima njena ljubimica treba da obogati svoj stajling na bini.

- Barbi uvek bira sama šta će nositi na sceni. Nikada joj ne namećem da obuče nešto u čemu se ne oseća lepo - priča ova majka.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Samanta, koja je po zanimanju frizer, ponekad sama šminka i frizira svoju ćerku pokušavajući da na taj način bar malo snizi troškove skupih priprema. S druge strane, kaže da kada se svetla pozornice ugase, insistira na ćerkinom prirodnom izgledu.

Naime, svaki nastup podrazumeva tri različita stajlinga koja Barbi promeni tokom jednog dana, a svaka promena treba da bude ispraćena promenom frizure (oko 11 funti), preplanulim tenom (oko 25 funti), stavljanjem lažnih noktiju i trepavica (oko 12 funti). Kao vrhunac ozbiljnih priprema, roditelji sami finansiraju izbor muzike i koreografije (oko 40 funti) i taksu za učešće (70 funti).

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U poslednje dve godine, mala Barbi je učestvovala na više od 30 smotri lepote i za to vreme nekoliko puta je proglašavana za najbolju u svojoj starosnoj grupi. Međutim, tek se sprema da osvoji najvišu "Ultimate Supreme" titulu. Njena majka koja pored Barbi ima još dvoje mlađe dece i živi kao samohrani roditelj, priznaje da sve teže izdržava ćerkina takmičenja, ali i da ne želi da svojoj ljubimici, kojoj ime kao da je odredilo sudbinu, uskrati ovu strast.

- Svaki put kada na njenu glavicu stave novu krunu "Kraljice lepote" moja devojčica je neopisivo srećna - otrkiva ponosna majka.

Šta vi mislite, da li je ovo normalno?

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lepota nije prelazna

    1. jun 2015 | 16:43

    Baš su truli ti Britanci,prvo treba da puste ovu malu da odrasta kao dete što ona i jeste.A što se tiče lepote, u Srbiji u svakom selu ima barem 10 devojčica lepših od nje.

  • Chuveny

    1. jun 2015 | 14:38

    Da nije malo debela

  • Doka.cz

    1. jun 2015 | 14:19

    Svet budalama neoskudeva,kaze nas narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA