• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

NA KAFI SA NIKOLOM ĐURIČKOM: On je majstor za Nescafe!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao što to demonstrira Đuričko, NESCAFÉ Frappé, prepoznatljiv po dvostrukom sloju, koji čine hladna kafa i ukusna pena na vrhu, decenijama je sinonim za dragocene trenutke uživanja i opuštanja!

  • 0

Zatvorivši oči, maštate o predstojećem letu. Osećate sve mirise i zvukove koje sa pučine mora donosi letnji vetar i kao da lagano koračate kroz pesak, a talasi dopunjuju vaše opuštene misli. Maštate o napitku koji koji vas osvežava i podiže u isti mah, čineći trenutak savršenim, poput NESCAFÉ Frappé-a.

Ovaj idealni napitak od instant kafe čini da svaki stres, naporna zvocanja ili gužva u saobraćaju samo iščeznu, jer vas NESCAFÉ Frappé čini „hladnim kao led“. Uz njega čak i letnja gradska vreva zvuči kao opuštajući letnji muzički hit. I zaista, Frappé je nastao na upravo takvom mestu, u zemlji mora, sunca i plaža koje oduzimaju dah, tako da asocijacija nije slučajna.

Izumeo ga je Nestlé-ov zaposlenik Dimitris Vakondios, tražeći način da na pauzi napravi sebi kafu bez tople vode. Instant kafu prelio je hladnom vodom, izmutio sve u šejkeru i pomešao sa kockicama leda. Nije ni slutio da je tog trenutka nastao jedan od najpopularnijih napitaka ne samo u Grčkoj, već i mnogim drugim delovima sveta - NESCAFÉ Frappé.

Foto: Promo Foto: Promo

Čak se i Nikola Đuričko, glumac koji je sinonim za samouverenog gradskog momka i jednog od najboljih glumaca domaće scene, oprobao u novoj, nesvakidašnjoj i duhovitoj ulozi kafe kuvara i NESCAFÉ Frappé majstora.

I kao što to demonstrira Đuričko, NESCAFÉ Frappé, prepoznatljiv po dvostrukom sloju, koji čine hladna kafa i ukusna pena na vrhu, decenijama je sinonim za dragocene trenutke uživanja i opuštanja. Ti trenuci još su slađi, jer se NESCAFÉ Frappé veoma lako priprema i kod kuće.

Sve što vam je potrebno su instant kafa NESCAFÉ, voda, led i šećer… I leto je kompletno.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti