Majka potrošila 20.000 dolara za tri meseca na svoje bebe! Nećete verovati zašto (FOTO) (VIDEO)

Luisa Hil i njen muž Den dugo su pokušavali da dobiju bebu, a pribojavali su se i da se to nikada neće dogoditi. Ipak, Luisa je zatrudnela

  • 9

Britanski blizanci, Izabela i Džekob Hil nikada nisu obukli dva puta istu odevnu kombinaciju. Njihovi roditelji su za svoje bebe koje sada imaju tri meseca potrošili čak 20.000 dolara. Iskorišćena odeća će biti data na aukciju.

Luisa Hil i njen muž Den dugo su pokušavali da dobiju bebu, a pribojavali su se i da se to nikada neće dogoditi. Ipak, veštačkom oplodnjom dobili su blizance devojčicu i dečaka.

Oni kažu da žele samo najbolje za svoju  decu, tako oni od malih nogu nose odeću poznatih brendova kao što su  Pradu, Ralf Loren, Dior i druge poznate brendove.

Foto: Facebook/Louise Hill Foto: Facebook/Louise Hill

- Oni su naše blago, tako da je i sasvim logično da želimo da im pružimo sve - kaže Luisa.

Ovi trendseteri nikada ne nose iste odevne kombinacije, strogo vode računa o svom stilu, i njihova deca su samo njihov odraz. 

Foto: Facebook/Louise Hill Foto: Facebook/Louise Hill

-Naravno kada budu odrasli imaćemo drugačiji pristup prema njima, jer ni mi nismo odrasli u raskoši. Ne želimo razmaženu decu, tako da ćemo im ukazivati na prave vrednosti, ali to tek kad budu odrasli.

(Telegraf.rs/Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sindi

    1. jun 2015 | 18:57

    Gledala danas na explozivu pricu o bolesnom Nikoli kome treba novac za lecenje. 5000 € za jednu terapiju, a ova trosi na pradu, lauren, dior etc. Slazem se za decu treba najbolje, ali valjda postoji "dosta i dovoljno"

  • Jami

    1. jun 2015 | 22:28

    Tim bebama je sigurno 'jako bitno' sta im roditelji oblace, narocito da je to firmirana garderoba. Ljudska glupost je bezgranicna.

  • Marko cg

    1. jun 2015 | 21:18

    Na aukciju..zar ne bi bilo mnogo plemenitije da su dali humanitarno odjecu..kad se vec izivljavaju nek bude od koristi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA