≫ 

Mislili ste da su ZLATNE KAJLE koje "šetaju" Zemunci OPAKE? Pogledajte šta tek furaju mafijaši u Meksiku! (FOTO)

Šta je u današnje vreme jedan opasan baja, a posebno Zemunac, ako nema što deblju zlatnu kajlu oko vrata... A, evo kako se kite iskusni narko-bosovi

  • 10

Da bi neko ušao u svet narko-kartela ili mafijaških klanova i izborio se za poziciju makar sitnog dilera, a nekmoli nešto krupnijeg mafijaša, mora da obrati posebnu pažnju na svoj imidž. Ta pojava nije vezana samo za nama poznate Zemunske klanove, već je univerzalna i veoma bitna za opasne momke širom planete.

Pogledajte kako izgleda tunel kojim je meksički KRALJ KOKAINA pobegao iz zatvora, a da ga niko nije primetio (VIDEO)

"PALA" SEKSI DILERKA: Lepotica pokušala da prošvercuje 5 kilograma kokaina, pa uhapšena! (FOTO)

Pored tetovaža i posebne garderobe, jedna od nezaobilaznih stavki svakog uglednog "opasnog momka" svakako je nakit, a srebro je čist blam u tim situacijama.

Podrazumeva se da ukrasi ovih tipova moraju da budu od čistoga zlata!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U Srbiji, zna se, u ovim stvarima dužina nije najbitnija, već važi pravilo "što deblja, to bolja". Gramaža je direktno vezana sa važnošću osobe u kriminalnom svetu.

Eh sad, tipičan momak iz Zemuna uvek će se opredeliti za kajlu od čistog "tozla" na kojem je "krstača" koja svojom gramažom može da ubije čoveka. Uostalom, sigurno i vi znate za tipičan zemunski smajli koji izgleda nekako ovako  :)>+-

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ali, meksička narko-kultura je malo drugačija. U mestu Kulijakan nije toliko bitna debljina zlatnog lanca, već kakav se privezak nosi i kakvim draguljem je ukrašen.

A privezaka za lančiće i minđuše vala ima, svakom na volju: od opakih škorpiona, moćnih kondora, mističnih letirica, preko minijaturnih Devica Marija ili Hristovih raspeća, ali i oznakama same delatnosti kojom se mafijaš bavi, pa su tako tu mini listovi marihuane, puške i pištolji, zgodne cice... 

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Iako gotivimo naše Zemunce zbog svog jedinstvenog stila, mora se priznati da su meksički klanovi, barem što se izbora nakita tiče, daleko maštovitiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg

    28. jul 2015 | 14:28

    Ja mislio nema vise tih seljackih stvari kad ono...hahaha..jedini muski nakit je sat..dobar kvalitetan

  • 4k4.Dex

    28. jul 2015 | 10:38

    Hahaha upropastiste jadne zemnce najstrasnije ahahahaha

  • BUMBAR

    28. jul 2015 | 11:16

    jos oni nisu nase dostigli kad budu nosili onaj veliki krst ko kristijan e onda da pricamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA